Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Preboha, toto je Hanychová? Agáta, čo si so sebou porobila?!

Neupravenú Agátu Hanychovú (vľavo a v strede) by spoznal len málokto. Zobraziť galériu (7)
Neupravenú Agátu Hanychovú (vľavo a v strede) by spoznal len málokto. (Zdroj: agatafashion.cz)

PRAHA – Čo sa jej to, preboha, stalo?! Toto zrejme napadne každému návštevníkovi internetového obchodu Agáty Hanychovej (28), keď zbadá modelkine zábery v galérii. Tmavovláska totiž niektoré svoje outfity fotí absolútne neupravená. Kruhy pod očami, žiaden mejkap, unavený výraz tváre a zjavne mastné vlasy zviazané do chvosta - takto sexi Češku rozhodne nepoznáme.

Nepodobá sa na seba! Kontroverzná Agáta Hanychová je známa tým, že má rada trendové oblečenie a na spoločenských akciách sa vždy objavuje dokonalo upravená. No zdá sa, že v súkromí si na svoju vizáž až tak veľmi nepotrpí. Svedčia o tom fotky v galérii jej internetového obchodu s oblečením. Na záberoch totiž tmavovláska rozhodne nevyzerá dobre a už vôbec nie sexi. Otázne preto je, či sa jej darí vôbec nejaké handry predať. 

Snímky pôsobia tak, akoby sa tesne pred fotením zobudila po skutočne náročnej noci. Zašednutá pleť, kruhy pod očami, strapatý drdol a žiaden mejkap - takto manželku moderátora Jakuba Prachařa pozná len málokto. A nejde tu len o jeden záber. Mamička malého Kryšpína sa totiž v neupravenej podobe fotí pravidelne. Ostáva už iba dúfať, že sa modelka nerozhodne takto chodiť aj do spoločnosti.

Agáta Hanychová si pri fotení oblečenia na svoju stránku ťažkú hlavu zo svojej vizáže rozhodne nerobí.
Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová si pri fotení oblečenia na svoju stránku ťažkú hlavu zo svojej vizáže rozhodne nerobí.  (Zdroj: agatafashion.cz)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu