Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šok pre markizáckych farmárov: Kontroverzná Haklová na statok... a nevrátila sa sama!

Monika Haklová a Mário Drobný prišli na markizácku Farmu. Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová a Mário Drobný prišli na markizácku Farmu.

BRATISLAVA – Bude veselo! Na markizáckej farme to momentálne poriadne vrie - s blížiacim sa koncom šou narastá u súťažiacich nervozita. Intrigy a hádky sú na dennom poriadku. No bude horšie. Ako sa nám podarilo zistiť, tvorcovia relácie poslali na statok poriadne škandalózne prekvapenie. A to bývalú farmárku Moniku Haklovú (38), ktorá si so sebou vzala aj posilu.

Účastníci markizáckej reality šou Farma sa vo včerajšej epizóde dozvedeli od hospodára Martina, že k nim zavíta vzácna návšteva. Ako sa nám podarilo zistiť, mal na mysli kontroverznú Moniku Haklovú a víťaza tretej série statkárskej súťaže Mária Drobného. Tí prišli oblečení na statok v dobových kostýmoch a svojou prítomnosťou mali súťažiacich aspoň na chvíľu priviesť na iné myšlienky.

Monika sa netajila tým, že ju ponuka od tvorcov šou potešila. „Nechala som tam kus života. Aj keď som tam prežila veľa zlého, zároveň som sa veľa naučila, nadobudla som iné hodnoty a stále ma to tam akosi ťahá. Ten, kto tam nebol, to nepochopí,” povedala nám blondínka keď sme ju oslovili. „Sú tam už dlho, snažili sme sa ich zabaviť, aby prišli na iné myšlienky. Veľmi sme si to všetci užili, zabavili sme sa, pripili sme sa trošku, poskákali po stole,” dodala so smiechom.

Haklová sa tiež netajila tým, že reakcie domácich na ich prítomnosť boli rôzne. „Keď sme vystúpili a oni nás zbadali, neboli veľmi nadšení,” poznamenala bývalá farmárka, ktorá si najviac rozumela so Števom a s Božkou. „Málokto to vie, ale mám podobné trápenie ako ona, keďže aj mne zomrela sestra. Zároveň je aj mojím favoritom na výhru. Nebola konfliktná, výborne sme si rozumeli a pre tie detičky robí maximum,” uzavrela kontroverzná blondínka, ktorá sa nevyhla ani menšiemu sporu s farmárkou Nikoletou, ktorý bude na televíznych obrazovkách Markízy odvysielaný v najbližších dňoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu