Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Markizácka farmárka Jana pobláznila ľudí: Majú ju za ikonu!

Jana Hrmová sa vraj po útokoch farmárov stala vzorom pre týrané ženy. Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová sa vraj po útokoch farmárov stala vzorom pre týrané ženy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Vidia sa v nej! Jana Hrmová (20) to v markizáckej reality šou Farma nemala vôbec ľahké. Keď totiž dorazila na statok, vyzeralo tak, že pôjde sama proti všetkým. Súperi sa totiž do nej neustále navážali a svojimi útokmi, či už slovnými alebo fyzickými, jej niekoľko týždňov strpčovali život. Ona sa však napriek tomu nevzdávala a bojovala ďalej. A práve tento jej odhodlaný prístup oslovil týrané ženy po celom Slovensku. Tie teraz čoraz častejšie kontaktujú jej mamu, pre ktorých sa sexi farmárka stala akýmsi vzorom.

Jana Hrmová si toho na markizáckej Farme zažila naozaj mnoho. Azda najťažšie chvíle však prežívala na samom začiatku pôsobenia v reality šou. Súperi ju totiž niekoľko dlhých týždňov nechceli prijať do kolektívu a každodenne jej strpčovali život. No neostalo iba pri slovných útokoch. Ján Juhaščík a Jindřich Sosna totiž sebavedomej Bratislavčanke pri jednej z hádok uštedrili aj zopár surových sotení, za čo si vyslúžili trest. Tmavovláska však napriek všetkému psychickému nátlaku, ktorému v súťaži musela čeliť, bojovala ďalej.

A práve jej sila a odhodlanie nevzdávať sa zaujali týrané ženy z celého Slovenska. Ako totiž tvrdí mama sexi tmavovlásky, ozvalo sa jej hneď niekoľko žien s ťažkým osudom, pre ktoré je študentka vzorom. „Volalo mi viacero dievčat, ktoré majú s fyzickými útokmi skúsenosti. Vraj sa pre nich Janka stala akýmsi idolom,“ prezradila pre topky.sk pani Hrmová, ktorá zároveň vysvetlila, čím si jej dcéra ženy získala. „Páčilo sa im, že Janka nátlaku svojich súperov nepodľahla. Aj napriek tomu, čo jej tam spôsobovali, neznížila sa k tomu, aby im to nejakým spôsobom vracala,“ dodala farmárkina mama, ktorá je na svoju dcéru aj kvôli jej rozumnému správaniu na statku patrične hrdá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu