Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najťažší duel markizáckej Farmy: Veľká bolesť a krv!

Štefana Vojteka viac ako fyzicky náročné úlohy potrápilo strúhanie repy. Nepríjemne si pri tom totiž porezal prst. Zobraziť galériu (14)
Štefana Vojteka viac ako fyzicky náročné úlohy potrápilo strúhanie repy. Nepríjemne si pri tom totiž porezal prst. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Tak toto muselo bolieť! V sobotňajšom dueli sa opäť stretli dvaja muži – Ján Juhaščík (52) a Štefan Vojtek (28). Ten sa v ohrození ocitol už druhý týždeň po sebe. No hoci sa spevavému farmárovi podarilo doposiaľ vyradiť už dvoch súperov, tentokrát sa v súboji poriadne potrápil. Nespôsobili to však fyzicky náročné disciplíny, ale strúhanie repy, pri ktorej si nepríjemne poranil prst. Dlhovlasého východniara sa mu však aj napriek tomu podarilo poraziť.

Markizácki farmári majú za sebou ďalší duel. Už druhý týždeň po sebe sa v ohrození ocitol spievajúci pomocník Štefan Vojtek. No keďže na statku zostali už iba traja muži a jeden z nich sa stal farmárom týždňa, automaticky musel o zotrvania na statku bojovať východniar Ján Juhaščík. Jeho výhodou však bolo, že si mohol vyberať úlohy do súboja.

Začínalo sa zvoľna – prekvapením. Pod touto disciplínou sa skrývalo strúhanie repy, pričom čas hral tú najdôležitejšiu úlohu. Nasadenie oboch farmárov bolo obrovské, no možno až príliš. Bývalý superstarista si totiž nepríjemne porezal ruku. Ako však sám priznal, v tom momente nič necítil. „Tú bolesť som nepociťoval. Chcel som iba vyhrať. Až keď som skončil, tak až vtedy má ruka začala bolieť,“ povedal Vojtek, ktorému sa rana na ruke okamžite rozkrvácala. No zadanie aj tak splnil ako prvý.

Statného mládenca toto zranenie neoslabilo natoľko, aby vypadol. Hoci svetlovlasý mamičkin maznáčik bol šikovnejší v pílení dreva, o 24-rokov mladší finalista ho dorazil v pretláčaní. „Bol by som šťastný, keby som na Farme ešte nejaký ten týždeň ostal. Chcel som, aby za mnou na Farmu prišla mamina, brat s dcérami, aby videli, ako si tu žijeme a ako sme tu pracovali,” povedal tesne po vypadnutí Ján Juhaščík. „Budem spomínať na všetkých. Raz to tu muselo skončiť. Potom sa všetci stretneme a budeme sa mať o čom porozprávať a zaspomíname si,“ dodal - teraz už - exfarmár zo Svidníka.

VIDEO: Rozhovor s Jánom Juhaščíkom tesne po vyhadzove. 

Rozhovor s Jánom Juhaščíkom tesne po vyhadzove

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu