Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jana sa na markizáckej Farme zázračne vyliečila: Jej život nabral nový rozmer!

Jana Hrmová sa na Farme vyliečila z alergie, ktorá ju trápila od detstva. Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová sa na Farme vyliečila z alergie, ktorá ju trápila od detstva. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Stal sa zázrak?! Jana Hrmová (20) prichádzala na markizácku Farmu s veľkými obavami. Jej život totiž už od narodenia znepríjemňujú silné alergie. Peľ, slama, seno - to všetko jej mohlo na statku spôsobiť vážne zdravotné komplikácie. No mladá Bratislavčanka to riskla a pobyt mimo civilizácie vyskúšala. A dobre urobila. Ako sme zistili, zo svojho celoživotného trápenia sa vďaka šou vyliečila.

Keď Jana Hrmová prišla na Farmu, jej každodenné raňajky spestrovalo aj niekoľko druhov liekov. Väčšina z nich bola na alergiu. Sympatická tmavovláska totiž týmto častým zdravotným problémom trpí už od detstva. „Keď bola na vyšetrení u lekára, tak všetky testy jej vyšli pozitívne. Je alergická na trávu, slamu, peľ, niektoré potraviny, skrátka na všetko,“ prezradila pre topky.sk jej mama Janka. Je preto viac než zaujímavé, že sa dievčina s imidžom rozmaznanej Bratislavčanky napriek svojej diagnóze rozhodla vyskúšať ťažký život na opustenom statku. No zdá sa, že urobila dobre. V hre totiž zaznamenala svoje prvé víťazstvo – zázračne sa vyliečila.

„Janka sa na Farme dostala z alergie. Nechápem, ako je to možné, ale doposiaľ brala kvôli tomu hneď niekoľko liekov, no odkedy je na Farme, nepotrebovala ani jeden,“ povedala Hrmová staršia. „Dcéra si do šou brala aj tabletky, ale keďže sú tam zlé podmienky a nevedia ani koľko je hodín, tak sa na to jednoducho vykašľala. A zázračne ich ani nepotrebovala,“ pokračovala mama sexi farmárky, ktorá zároveň prezradila, že september bol pre Janu z hľadiska jej zdravotného stavu vždy najťažší v roku. No prvýkrát ho zvládla bez komplikácií a bez hŕby tabletiek. „Pani lekárka tomu ani neuverí, keď Janka pôjde na kontrolu,“ dodala pani Hrmová. Ktovie, možno sa dočkáme toho, že niekoľkomesačný pobyt mimo civilizácie začnú lekári predpisovať ako účinnú liečbu alergie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu