Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pretvárke na markizáckej Farme je koniec: Falošnú hráčku vyradili!

Janu Hrmovú vyradila jej niekdajšia dobrá kamarátka Veronika Pavlíková. Zobraziť galériu (11)
Janu Hrmovú vyradila jej niekdajšia dobrá kamarátka Veronika Pavlíková. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Takýto koniec nikto nečakal! Kamarátstvo Veroniky Pavlíkovej (19) a Jany Hrmovej (19) podstúpilo tento týždeň poriadnu skúšku. Okrem toho, že si dievčatá už nemali v podstate čo povedať, ich vzťah naštrbilo aj tvrdenie Boženy Candrákovej (34), že sexi Bratislavčanka plavovlásku iba využila. Tá preto nič nenechala na náhodu a svoju niekdajšiu spriaznenú dušu zobrala do duelu, kde jej nič nedarovala.

Veronika Pavlíková a Jana Hrmová tvorili na markizáckej Farme nerozlučnú dvojicu už od samého začiatku. Navzájom sa podporovali a jedna druhú podržali aj tých v najťažších chvíľach. Za posledný týždeň sa však toho medzi nimi veľa zmenilo. Dievčatá sa odcudzili a tvrdenie súperky Boženy Candrákovej, že svojská Bratislavčanka ich kamarátstvo iba využila, aby sa v šou dostala čo najďalej, ich vzťah zruinovalo úplne. „Panebože, už viem, prečo som nikdy nemala kamarátky. Presne pre toto. Ženy sú s*ky, neskutočné,“ vyhlásila sklamaná Veronika aj na Janinu adresu.

No a potom sa stalo to, čo dovtedy nikto nečakal. Podvedená plavovláska si totiž do duelu vybrala práve svoju niekdajšiu spojenkyňu Janu. A hoci v šou prišla o spriaznenú dušu, podarilo sa jej prebojovať ďalej – bola totiž šikovnejšia nielen v pílení dreva, ale aj v pretláčaní.

Sexi tmavovláske tak sen o rozprávkovej výhre zmarila jej bývalá dobrá kamarátka. „Mňa nič nevie nejako dlho trápiť, no toto ohľadom Veroniky a Paca ma trápilo asi najdlhšie,“ povedala tesne po vypadnutí zvodná študentka. Zo samotného faktu, že z projektu vypadla, si však ťažkú hlavu nerobí.

Štve ju len pocit, že mimo civilizácie iba premrhala svoj vzácny čas. „Rátala som s tým, že tu budem 2 týždne, bola som tu 14. Je to dosť veľa, ale keďže som vypadla týždeň pred finále, tak mám pocit, že som stratila 14 týždňov. Boli tu chvíle, na ktoré nezabudnem a bolo ich veľa, no nakoniec sa pokazilo všetko, čo ma tu bavilo – a to bol ten vzťah medzi nami tromi,“ netajila Hrmová svoje rozčarovanie z pobytu na statku. 

Video: Rozhovor s Janou Hrmovou tesne po vypadnutí. 

Rozhovor s Janou Hrmovou tesne po vypadnutí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu