Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdne maniere Zuzany Fialovej: Takto zametá s Andym Krausom!

Andy Kraus musí znášať maniere Zuzany Fialovej. Zobraziť galériu (5)
Andy Kraus musí znášať maniere Zuzany Fialovej.

BRATISLAVA - Andy Kraus (47) skáče, ako ona píska! Zuzana Fialová (40) patrí do kategórie herečiek, o ktorých sa hovorí, že pracovať s nimi nie je práve jednoduché. Dokázala to aj pri nakrúcaní novej šou Sladký život. Štáb relácie bol svedkom takmer neuveriteľnej scény.

Zuzana Fialová je známa tým, že je nepredvídateľná. A niekedy sa skrátka zariadi tak, ako ona sama uzná za vhodné. V minulosti sa napríklad upísala projektu Let´s Dance v čase, kedy hrala v SND bez alternácie. Televízia Markíza vtedy do poslednej chvíle nevedela, že sa počas jedného z nedeľných prenosov bude musieť zaobísť bez porotkyne. Podobne však už tmavovláska zavarila aj divadlu, keď neprišla na predstavenie a zúčastnila sa inej akcie.

To, že pracovať s umelkyňou nie je vždy úplne jednoduché, dokázala Fialová aj pri výrobe novej šou Sladký život. Tá zachytáva bežný deň v živote známej osobnosti. Kamery ju preto snímali aj pri nakrúcaní Paneláku. Pol hodinu pred seriálovou scénou však vysvitlo, že herečka netuší, čo má robiť. „Nerozumiem tomu. Urobím to tak, že zavolám Andymu, nech mi to vysvetlí,” zmyslela si Zuzana. A tu sa vynára otázka, prečo si scenár predtým poriadne nepreštudovala a išla na pľac nepripravená.  

Scenárista seriálu bol v čase jej telefonátu na hraniciach s Rakúskom. Kraus je však známy tým, že hviezdam svojich projektov sa snaží vychádzať maximálne v ústrety. Okamžite preto otočil auto a švihal za bezradnou herečkou. Na Kolibe si s ňou celú scénu prešiel a potom ju až do konca podporoval svojou prítomnosťou. Na jednej strane je to od neho milé, svojím konaním však náročnú umelkyňu ešte viac rozmaznáva. A to sa mu v budúcnosti nemusí vyplatiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu