Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO farmárky Jany z nemocničného lôžka: Chcela som zomrieť!

Jana Hrmová skončila s nepríjemnými bolesťami brucha v nemocnici. Zobraziť galériu (8)
Jana Hrmová skončila s nepríjemnými bolesťami brucha v nemocnici. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Chcela to najhoršie! Ako sme už na topkách informovali, farmárka Jana Hrmová (19) skončila nedávno v nemocnici. Bolesti, ktoré sa spočiatku javili ako bežná nevoľnosť, sa napokon ukázali ako vážny problém. Bola preto nevyhnutná hospitalizácia. V rozhovore, ktorý tmavovláska poskytla z nemocničného lôžka, prezradila, že sa trápila tak, že chcela radšej rýchlo umrieť.

V uplynulých dňoch zažili súťažiaci markizáckej reality šou Farma skutočne desivé chvíle. Ako sme vás na topkách informovali, ich kolegyňa Jana Hrmová totiž musela byť hospitalizovaná. Už od začiatku týždňa ju trápilo neznesiteľné pichanie v boku, ktorému spočiatku neprikladala veľkú váhu. No zdanlivo bežná bolesť brucha sa neskôr ukázala ako omnoho vážnejšia diagnóza. Vyžiadala si dokonca rýchly zásah sanitky.

Privolaní lekári skonštatovali, že farmárku môže trápiť zápal slepého čreva. Bolo preto nevyhnutné, aby statok opustila a podstúpila podrobnejšie vyšetrenia. Nám sa podarilo získať rozhovor s Hrmovou z nemocničného lôžka. So Števom sme išli dojiť kozy a mňa zrazu ako keby uťalo. Strašne ma začalo pichať celé brucho, úplné kŕče. Myslela som si, že keď si pôjdem ľahnúť na pár minút, tak mi to prejde,“ opísala nepríjemné chvíle na Farme 19-ročná študentka.

Bolesti však stále neustupovali. „Mala som také kŕče, že som chcela zomrieť. Bolo by mi to v tom momente jedno.“ priznala Jana. Lekári vraj spočiatku nevedeli, čo jej v skutočnosti je, no mali podozrenie na zápal slepého čreva. Vtedy si však tmavovláska uvedomila istú spojitosť a začala sa báť o svoj život. 

„Božkina sestra zomrela na infekciu po operácii slepého čreva, preto prvé, čo mi napadlo, keď mi povedali, že túto diagnózu mám možno aj ja, bolo, že keď vypadla, tak sa mi nejako pomstila,“ povedala o súperke z posledného duelu Jana, ktorá však vzápätí dodala, že to je určite len paranoja. 

VIDEO: Rozhovor s farmárkou Janou Hrmovou z nemocničného lôžka.

Jana Hrmová v nemocnici rozhovor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu