Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Horšie ako Hviezdna rota: Na sexi farmárku Janu sa dá naozaj len pozerať!

Spevácky výkon Jany Hrmovej je hodný akurát tak Hviezdnej roty. Zobraziť galériu (6)
Spevácky výkon Jany Hrmovej je hodný akurát tak Hviezdnej roty. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto jej nevyšlo! Sexi Jana Hrmová (19) by spievať vôbec nemala. Dokázala to vo včerajšej časti markizáckej reality šou Farma, kde predviedla niečo, čo sa len veľmi ťažko podobalo na záhorácku ľudovú pieseň Išeu Macek do Mauacek. Tmavovláska zjavne patrí k tým typom dievčat, na ktoré sa síce dobre pozerá, no s počúvaním je to už horšie. Pokojne by totiž mohla zabojovať o prvé miesto v superstarovskej Hviezdnej rote.

To snáď nie! Jana Hrmová svojím sexi zjavom púta pozornosť už od začiatku pôsobenia v markizáckej reality šou Farma. Hoci už viac ako dva mesiace trávi mimo civilizácie, o svoj výzor aj napriek tomu stále dôkladne dbá. Pokojne ju preto môžeme označiť aj za najpôvabnejšiu obyvateľku statku. O tom, že je naozaj atraktívna, svedčia aj zábery z jej súkromného archívu, ktoré v minulosti zverejnila na sociálnej sieti Facebook.

Zdá sa však, že zvodná kráska patrí k dievčatám, na ktoré je síce pekný pohľad, no pri ich speve si treba zapchať uši. Vo včerajšej časti markizáckej šou totiž predviedla svoju interpretáciu záhoráckej ľudovej piesne Išeu Macek do Mauacek. A bola to čistá pohroma. V jej prípade sa o talente teda rozhodne hovoriť nedá. Našťastie si to uvedomuje aj ona sama. „Ja som sa tu už strápnila veľakrát, toto bude len čerešnička na torte,“ povedala pred vystúpením tmavovláska. Pozrite si video a posúďte sami.

Video: Hrmovej spevácky výkon hodný Hviezdnej roty.

Spev Jany Hrmovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu