Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kritická situácia v Markíze: Modré z neba po prvý raz v histórii nebude!

Vilo Rozboril sa túto stredu na obrazovkách neobjaví. Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril sa túto stredu na obrazovkách neobjaví.

BRATISLAVA - Po prvý raz v histórii zostanú diváci bez svojej dávky emócií! Už päť rokov sú stredy v jarnej a jesennej štruktúre na Markíze rezervované pre Modré z neba. Relácia Vila Rozborila (46) sa však zajtra na obrazovkách neobjaví. Zaujímavé je, že sa tak deje práve po odvolaní Zuzany Ťapákovej (51) a nástupe nového riaditeľa. Televízia ako dôvod uvádza zdravotné komplikácie jedného z účinkujúcich.

Zmena, aká tu ešte nebola! V Markíze bola minulý týždeň odvolaná Zuzana Ťapáková z postu generálnej riaditeľky. V rovnaký deň bolo zrušené štúdiové nakrúcanie relácie Modré z neba. Hoci bola naplánovaná výroba na stredu a štvrtok, kamery zostali vypnuté. Vilo Rozboril to odôvodnil nasledovne: „Ide o isté zdravotné komplikácie viacerých kľúčových ľudí, ale toto už naozaj nebudem špecifikovať. Stredy patria aj naďalej Modrému z neba.”  Tá zajtrajšia však rozhodne nie, Markíza zvolila náhradný program v podobe Búrlivého vína. 

V túto chvíľu je situácia taká, že náhradné nakrúcanie je naplánované na nasledujúci víkend. V Záhorskej Bystrici odôvodnili zajtrajší výpadok Modrého z neba podobne ako moderátor. „Vzhľadom na zdravotné komplikácie viacerých účinkujúcich sme sa rozhodli nakrúcanie o niekoľko dní odložiť,“ povedala nám PR manžérka Ivana Pôbišová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu