Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Batthyányho dcéra vyrástla do krásy: Sexi blondínka víri hladinu šoubiznisu!

Petra Batthyányová sa zamerala na módne návrhárstvo, konkurovať však môže aj modelkám. Zobraziť galériu (24)
Petra Batthyányová sa zamerala na módne návrhárstvo, konkurovať však môže aj modelkám.

BRATISLAVA - Vo svetle reflektorov! Dcéra herca Petra Batthyányho (47) sa nikdy netajila tým, že ju láka byť v centre pozornosti. Vlastnou zásluhou sa o to Petra (19) pričinila v utorok, kedy sa konala jej prvá autorská módna prehliadka. Lesk dodali akcii známe tváre v úlohe modeliek. Vďačným objektom fotoaparátov však bola aj samotná mladá návrhárka, ktorá počas dospievania nabrala krásu a sexepíl v celkom hojnej miere.

Prerazí?! Petra Batthyányová sa ako dcéra známeho otca - herca Petra Batthyányho - rada ukazovala na spoločenských akciách. V utorok však do svetla reflektorov zamierila sama za seba ako módna návrhárka. „Bola to moja prvá prehliadka a bola som nervózna, mala som trému,” prezradila nám mladá autorka predvádzaných modelov.

Jej tvorba sa prezentovala pri príležitosti uvedenia novej kozmetickej značky na náš trh. V podniku v centre Bratislavy sa po móle v jej šatách prechádzali známe tváre ako moderátorka Lenka Šóošová, speváčka Mária Čírová či moderátorka Stanka Pavolová.

„Som rada za to, aké modelky predvádzali. Celkovo mám pozitívny dojem z celej akcie a dúfam, že to nebola moja prvá a zároveň aj posledná prehliadka,” povedala nám Petra. Tá sa návrhárstvu chce venovať v rámci svojho životného povolania, hoci študuje politológiu.

Jej otcovi sa to síce úplne nepozdáva, ale želá jej úspech. „Ja osobne túto brandžu veľmi nemusím, ale je to jej rozhodnutie, už je dospelá. Držím jej palce a pevne verím, že sa jej bude dariť,” povedal nám Peter Batthyány, ktorý sa ale prehliadky nezúčastnil a ani o nej nevedel. Petra ho teda nepozývala. V minulosti boli ich vzťahy poriadne napäté, no o vojne sa vraj už dnes hovoriť nedá. „Tie vzťahy sú už lepšie, je to dobré dievča a som na ňu hrdý,” vyhlásil umelec.

Chcete vidieť ako sa na tejto akcii ukázali ďalšie dámy nášho šoubiznisu? Kliknite na lifestylový portál FEMINITY.SK a pozrite si outfity Zory Czoborovej, Lenky Šoóšovej, Stanky Pavolovej a ďalších.

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej šou Petry Batthyányovej.

Módna prehliadka Petry Batthyányiovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu