Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Batthyány prezradil rodinné tajomstvo a potom... spustil plač!

Peter Batthyány s manželkou Dagmar prehovorili o synových ťažkostiach. Zobraziť galériu (3)
Peter Batthyány s manželkou Dagmar prehovorili o synových ťažkostiach.

BRATISLAVA – Ťaživé tajomstvo! Peter Batthyány (45) sa pred pár dňami zúčastnil charitatívnej akcie, ktorá bola zameraná na pomoc chorému Paťkovi Bielikovi (2). Ten nutne potreboval financie na vážnu operáciu. Pri tejto príležitosti televízny mafián prezradil, že on v minulosti tiež takmer prišiel o syna. A to hneď po jeho narodení! Spomienky na smutné chvíle v rodine dojali herca k slzám.

Pomáhať druhým im nie je cudzie! Herec Peter Batthyány spolu s manželkou Dagmar prišli pred pár dňami na kliniku v Pezinku podporiť dobrú vec. Spolu s viacerými známymi osobnosťami podstúpili estetické zákroky a výťažok z nich poslúži na operáciu vážne chorého Patrika.

Do kože rodičov malého chlapca sa vie herec celkom dobre vcítiť. On sa totiž tiež musel nejakú dobu obávať o život svojho Matúška. „Náš syn sa narodil v šiestom mesiaci a vážil iba 990 gramov, takže my vieme, čo je to báť sa o dieťa. To svoje sme si prežili a ďakujeme vyššej moci, že je tu medzi nami. Pevne verím, že to isté sa stane aj v tomto prípade. Verím, že rodičia sa budú tešiť a chlapček tiež... A už nemôžem,“ povedal so zovretým hrdlom herec, ktorý ani po rokoch nezvládol pri spomienke na túto udalosť emócie. Ušiel spred kamery - do očí sa mu tisli slzy. 

Jeho manželka Dagmar však pokračovala za neho. „Bolo to pre nás náročné, pretože okrem toho, že sa Matúš zložito narodil, tak mal aj krvácanie do mozgu a bolo treba výraznej pomoci. A tej sa mu aj dostalo. Preto sme aj my ochotní vždy pomôcť komukoľvek, lebo vieme, čo to znamená,“ dodala Batthyányho polovička. Tá spolu s manželom podstúpila na klinike zopár estetických zákrokov, aby tak chlapcovi prispeli na operáciu. Dokonca prezradila, že sa na nejaké ešte chystajú. Viac sa dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Peter Batthány o najhorších chvíľach svojho života.

Batthyany s manzelkou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu