Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herecký výkon? Jakubisková na súde uplakaná bez mejkapu, potom tip-top vysmiata!

Deana Horváthová sa z jedného dňa na druhý neuveriteľne zmenila. Zobraziť galériu (4)
Deana Horváthová sa z jedného dňa na druhý neuveriteľne zmenila.

PRAHA - Po plači ani stopy! Deana Jakubisková Horváthová (55) sa v utorok postavila pred súd kvôli nehode, pri ktorej pod kolesami jej auta zahynul 62-ročný chodec. Herečka prišla na pojednávanie strhaná, bez mejkapu a s krížikom na krku. Pri vypočúvaní sa dokonca rozplakala. Dôvod na smútok jej dal aj sudca, ktorý ju uznal vinnou. V stredu večer však nebolo po zlej nálade ani stopy. Manželka známeho režiséra sa objavila v spoločnosti vysmiata a vyfintená.

Nečakané! Deana Jakubisková Horváthová sa strhaná a s plačom predviedla na utorokovom súde. Herečka celý čas opakovala, že sa necíti vinná. Za nehodu, po ktorej zomrel starší chodec, jej však súd naparil podmienečný trest. Málokto by teda predpokladal, že manželku Juraja Jakubiska tak skoro uvidíme v spoločnosti.

Deana však všetkých prekvapila, keď hneď deň po súde s úsmevom pózovala fotografom. Spolu s manželom sa totiž vybrala na premiéru filmu Colette. Zaujímavé je, že po strhanej tvári nebolo ani stopy. Napriek tomu, že ju súd uznal vinnou, Horváthová zrejme starosti úplne pustila z hlavy. Evidentne dúfa, že odvolací súd bude mať na prípad iný názor a oslobodí ju.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu