Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Parišková ukázala nenalíčenú tvár: Takto vyzerá bez mejkapu!

Anete Sedlmair-Pariškovej to pristane aj bez mejkapu. Zobraziť galériu (5)
Anete Sedlmair-Pariškovej to pristane aj bez mejkapu.

NITRA - Šminky ku kráse nepotrebuje! Aneta Sedlmair-Parišková (40) sa prihovára divákom televízie Joj vždy dokonale upravená a nalíčená. V súkromí si však moderátorka Novín o 17:00 na mejkap nepotrpí. Potvrdila to napríklad počas uplynulého víkendu, keď spoločne s kolegami vycestovala za svojimi priaznivcami do Nitry. Sympatická blondínka všetkých zaskočila svojou prirodzenosťou.

Pre mnohé ženy je líčenie každodenným a nevyhnutným rituálom. Mejkap totiž často dokáže robiť zázraky. Zakryje nedostatky, či zvýrazní prednosti. Medzi zástupkyňami nežného pohlavia sú však aj také dámy, ktorým vo veľkej miere svedčí najmä prirodzenosť. Príkladom môže byť aj moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková.

Blondínka sa počas uplynulého víkendu zúčastnila podujatia Jojka v meste. Do Nitry vycestovala spoločne s mnohými kolegami z televízie. V porovnaní s ostatnými jojkárkami sa však Parišková venovala úprave svojho zovňajšku minimálne. Treba ale uznať, že Aneta si prirodzenosť môže dovoliť. Nejedna žena by zrejme chcela vyzerať bez líčidiel rovnako dobre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu