Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hrôzostrašná foto Plačkovej: Ľudia sa pýtajú, či si nedala mejkap!

Zuzana Plačková na Facebooku zverejnila video, z ktorého až mrazí. Vyzerá v ňom totiž ako zombie. Ľudia sa jej však pýtajú, či sa zabudla nalíčiť. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková na Facebooku zverejnila video, z ktorého až mrazí. Vyzerá v ňom totiž ako zombie. Ľudia sa jej však pýtajú, či sa zabudla nalíčiť. (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA - Strach! Playmate a zároveň bývalá účastníčka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Zuzana Plačková (22) si na svojom výzore dáva záležať. Veď sama prezradila, že mesačná "údržba" jej tela a tváre stojí viac ako tisíc eur. No podľa najnovšieho videa na jej profile na sociálnej sieti to tak vôbec nevyzerá. Jej vizáž totiž pripomína zombie.

Zuzana Plačková patrí k ženám, ktoré denne pred zrkadlom strávia pomerne dlho času. Na svojom výzore si totiž dáva naozaj záležať. Svedčí o tom aj suma, ktorú mesačne vysolí za rôzne skrášľovacie procedúry. Netají sa totiž tým, že ju starostlivosť o telo a tvár vychádza na viac ako tisíc eur. 

Nedávno sa ale rozhodla, že sa svojim priaznivcom predvedie tak, ako ju už zrejme nikdy nikto neuvidí. A je to naozajstná hrôza. Pripomína totiž zombie. „To je taká aplikácia na telefón. Iba zameriaš oči, ústa a ono sa to samé spraví. Ale páči sa mi to, možno sa nechám inšpirovať na Halloween,“ vysvetlila pre topky.sk Plačková, ktorá tvrdí, že komentáre fanúšikov, ktorí sa pýtajú, či sa zabudla nalíčiť, sú neopodstatnené. „Kebyže sa odlíčim, tak vyzerám horšie. Robím si srandu. Ja sa veľmi nemaľujem. Mám len 3D mihalnice a mejkap, takže výrazná zmena by tam nebola,“ uzavrela playmate. 

Zuzana Plačková si okrem starostlivosti o telo potrpí aj na módu. Ak chcete vidieť, ako vyzerá v civile, dozviete sa to v ženskom magazíne FEMINITY.sk

VIDEO: Zuzana Plačková ako zombie.

Zuzana Plačková ako zombie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu