Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zuzana Plačková zdrhla do cudziny: Na Slovensku už viac nevydržala!

Zuzana Plačková to na Slovensku dlhšie nevydržala. Zbalila sa a odišla do Talianska za rodinou. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková to na Slovensku dlhšie nevydržala. Zbalila sa a odišla do Talianska za rodinou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Stačilo! Uplynulý rok bol pre playmate Zuzanu Plačkovú (22) skutočne náročný. Prešla si dvoma rozchodmi a jednou pornoaférkou. Hektické obdobie v jej súkromí malo za následok, že sa rozhodla vytratiť zo Slovenska. Zbalila všetky kufre a odišla do Talianska. Tam trávi už niekoľko mesiacov a domov sa tak skoro rozhodne nechystá!

Uplynulý rok priniesol playmate Zuzane Plačkovej nielen kopec pracovných ponúk, nečakaných zmien a zaujímavých príležitostí, ale aj niekoľko nie veľmi príjemných káuz. No a zrejme tie sa podpísali pod fakt, že sa známa blondínka prestala doma cítiť pohodlne.

Rozhodla sa preto vyriešiť situáciu radikálne. Zbalila si kufre a zo Slovenska jednoducho odišla. „Potrebovala som odtiaľ vypadnúť,“ prezradila pre topky.sk Plačková. Útočisko našla bývalá súťažiaca z reality šou Hotel Paradise v Taliansku.

Topky.sk zisťovali, čomu sa na juhu Európy venuje. „Tak jednak sa tu nachádza modelingová agentúra, v ktorej pôsobím od dvanástich, a okrem toho tu žije moja rodina. V minulosti som tu niekoľko rokov bývala. No teraz nerobím nič,“​ povedala majiteľka jedných z najväčších pŕs v našej krajine. Návrat domov tak skoro nechystá. „Onedlho síce prídem na Slovensko, ale len na pár dní. Nič ma tam nedrží, takže potom pôjdem naspäť sem do Talianska,“ vysvetlila Zuzana.

Ako nám ďalej plavovláska prezradila, ružovo to nevyzerá ani s jej cestou za veľkú mláku, kde mala už pred niekoľkými mesiacmi nakrúcať film. Nastali totiž nečakané komplikácie. „Tvorcovia so mnou rátajú do dvoch titulov, no výroba sa posunula na dobu neurčitú. Z projektu totiž odstúpil hlavný investor,“ priznala. Zatiaľ jej teda zostáva len ničnerobenie v Taliansku...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu