Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Dary Rolins po prebudení: Bez mejkapu a strapatá!

Dara Rolins ukázala svojim fanúšikom, ako vyzerá pár minút po prebudení. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins ukázala svojim fanúšikom, ako vyzerá pár minút po prebudení.

PRAHA – Takto ju vidí len málokto! Dara Rolins (41) vpustila dnes ráno do postele všetkých svojich priaznivcov. Na sociálnej sieti totiž zverejnila momentku, ktorá vznikla len pár minút po tom, čo sa prebudila. Speváčka je na zábere neučesaná a bez štipky mejkapu.

Dara Rolins je so svojimi fanúšikmi v intenzívnom kontakte. Často ich dokonca poteší novinkami a momentkami zo súkromia. Dnes ráno sa speváčka napríklad zverila s tým, že sa jej vôbec nechce vstávať. A ako dôkaz pridala fotodokumentáciu priamo z perín.

„Ani vám sa nechce z tej teplej postele, keď vonku sneží? A ako každý deň, aj dnes sa z nej budeme musieť vykopať,” prihovorila sa svojim obdivovateľom interpretka, ktorá prezradila aj svoje plány na najbližšie hodiny. „Bože, dnes sa mi fakt nechce,” dodala s úsmevom.

Zaujímavosťou je, že spomínaná fotografia vznikla priamo v Darinej posteli, len pár minút po prebudení. Blondínka je na nej rozospatá a úplne prirodzená. Keďže ju verejnosť pozná skôr dokonale upravenú, táto jej podoba je skutočne nezvyčajná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu