Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmenená a schudnutá Magálová: Žiari šťastím, je za tým nový chlap!?

Kamila Magálová si užíva život. Zobraziť galériu (6)
Kamila Magálová si užíva život.

BRATISLAVA - Spokojná a bezstarostná! Herečka Kamila Magálová (63) na nedávnom krste novej knihy básnika a textára Kamila Peteraja (69) žiarila šťastím. Ako nám prezradila, po rozvode prežíva naozaj spokojné obdobie. Pravdepodobne je za tým aj nový muž po jej boku.

Kamila Magálová sa v roku 2012 rozviedla s manželom Slavomírom Magálom potom, čo vysvitlo, že jej partner má románik s mladšou ženou. No hoci si prešla nepríjemnými chvíľami, herečka je v súčasnosti plná elánu a vyzerá to tak, že je so svojím životom maximálne spokojná. „Áno, užívam si ho so všetkým, čo k tomu patrí,“ priznala nám na nedávnom krste novej knihy Kamila Peteraja Milujte sa s láskou.

V tejto súvislosti nás preto zaujímalo, či herečka kvôli nevydarenému manželstvu na lásku nezanevrela. „S láskou ja som v absolútnej pohode. Tá láska bola u mňa celý život, aj taká - aj taká. Takže ja som bola, aj som, veľmi spokojná,“ povedala nám umelkyňa. Žeby sa za jej spokojnosťou skrýval nový chlap?! „Viete čo, to vám nepoviem. To je moje súkromie,“ odvetila so šibalským úsmevom Magálová. Nijako však výskyt potenciálneho nového muža vo svojom živote nepoprela. 

Možno práve pán neznámy je dôvodom, prečo sa umelkyňa o seba tak vzorne stará. Na akciu prišla šmrncovne nahodená, pekne nalíčená a tvár jej žiarila šťastím. Dokonca nám prezradila, že v poslednej dobe stratila aj pár kíl. „Dávam si pozor, čo zjem. Ja keby som mohla, tak by som jedla strašne veľa, ale to už sa nedá. Ja som veľký gurmán. Ale ono to je aj tou životnou filozofiou. Nedržím žiadne diéty, necvičím, stravujem sa zdravo. Zelenina a ovocie prevláda v mojom jedálničku. Pri mojej výške a váhe stačia 3 kilá a hneď to je vidieť. Tie tri kilá som zhodila,“  povedala Magálová, ktorá sa momentálne okrem práce venuje aj vareniu, štyrom vnúčatkám a ako sama dodala, konečne aj sebe.

Kniha Kamila Magálová - Do voza aj do koča>> 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu