Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Magálová dva roky po rozvode: Vzdala sa toho najcennejšieho, teraz to ľutuje!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (5)
Kamila Magálová

BRATISLAVA – Nebyť rozvodu, nestratila by svoju srdcovú záležitosť! Kamila Magálová (63) sa v marci 2012 po 42 rokoch spoločného života rozviedla s manželom Slavomírom (65). Rozpad ich zväzku údajne zapríčinilo zistenie, že herečkin partner prežíva románik s oveľa mladšou ženou - Danou Petranovou (38). Umelkyňa tým neprišla iba o štatút manželky, ale aj o radosť v podobe spravovania hotela nesúceho jej meno.

Kamila Magálová je už viac ako dva roky rozvedená žena. No aj po ukončení zväzku ju s expartnerom ešte spájali pracovné aktivity a správa hotela v Čiernej Vode, ktorý nesie jej meno. Umelkyňa sa nikdy netajila tým, že kaštieľ, ktorý spolu zrekonštruovali, bol jej srdcovou záležitosťou. Roky chod zariadenia osobne riadila a dokonca v ňom chcela stráviť dôchodok. Teraz je však týmto predstavám definitívny koniec.

Zatiaľ čo Slavomír stále figuruje ako predseda predstavenstva, Kamila koncom februára 2013 vystúpila z dozornej rady. S najväčšou pravdepodobnosťou sa tak stalo po tom, čo sa s manželkou finančne vyrovnal. Potvrdila to aj umelkyňa. „Všetko je v poriadku. Už zostávajú len nejaké drobnosti,“ priznala Magálová.

Hoci bol herečke jej podiel vyplatený, napriek tomu sa jej cnie za kaštieľom, ktorý jej prirástol k srdcu. „Iste, veď niesol moje meno. Ale taký je život. Všetko je tak, ako má byť. Už s tým hotelom síce nemám nič spoločné, ale som vďačná tým rokom, ktoré som mu venovala. Bola to dobrá skúsenosť, povedala umelkyňa, ktorá sa už nevenuje ani svojej najväčšej záľube - koňom. „Tie už nemám pri sebe, ale lásku k nim som nestratila,“ dodala na záver známa rusovláska. Aktuálne sa venuje práci, vnúčatám a najmä sebe.

Kniha Kamila Magálová - Do voza aj do koča>> 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu