Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nikodým celý rok tajil frajerku: Zbalil túto potetovanú kočku!

Martin Nikodým má už rok po svojom boku blondínku Martinu. Zobraziť galériu (8)
Martin Nikodým má už rok po svojom boku blondínku Martinu.

BRATISLAVA - Ešte sa ňou verejne nepochválil! Martin Nikodým (42) pekných pár rokov nemal po svojom boku žiadnu oficiálnu partnerku. Ako sa nám však podarilo zistiť, samota je v jeho prípade už minulosťou. Moderátora sme prichytili na obede so sympatickou blondínkou. Ako nám nakoniec prezradil, pár tvoria už dosť dlhú dobu.

Nie je sám! Martin Nikodým sa s manželkou Michaelou rozviedol v roku 2007. Rok nato prišiel aj rozchod s vtedajšou partnerkou Zuzanou. A odvtedy sa o žiadnej žene po jeho boku nevedelo. Až doteraz!

Známeho moderátora sa nám totiž podarilo prichytiť na obede s jeho „novou” láskou. No hoci dvojica pôsobila ako čerstvo zamilovaná, jej vzťah už trvá nejakú tu dobu. „Zhruba rok sme spolu,” prezradil nám Nikodým. „Martinka nie je z našej brandže, takže medializáciou nebude nadšená,” dodal.

Zrejme preto svoju lásku títo dvaja doteraz tajili a ani v tomto momente neboli ochotní prezradiť viac detailov. „Zvyšok vám možno povieme neskôr, keď už pôjdeme spolu aj do spoločnosti,” povedal nám Martin.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu