Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Martin Nikodým je otcom: Prvé FOTO jeho drobca!

Martin Nikodým a jeho priateľka Martina sa dnes ráno stali rodičmi. Zobraziť galériu (3)
Martin Nikodým a jeho priateľka Martina sa dnes ráno stali rodičmi.

BRATISLAVA - Najšťastnejší na svete! Tak sa v týchto chvíľach cíti Martin Nikodým (43). Dnes sa totiž stal po tretíkrát otcom. Jeho partnerka Martina (40) mu priviedla na svet synčeka, ktorému dali meno Martin. Moderátor sa so šťastnou novinou pochválil na sociálnej sieti Facebook.

Martin Nikodým prežíva v tomto momente jedny z najšťastnejších chvíľ svojho života. Priateľka Martina mu totiž dnes ráno porodila synčeka. Známy moderátor sa so šťastnou správou pochválil na sociálnej sieti Facebook, kam zavesil aj fotku svojho malého zlatíčka. „Vitaj Martinko na tomto svete. Vybral si si krásny dátum, tak nech je tvoj život plný lásky, ktorú dostaneš a budeš rozdávať,“ napísal k záberu. 

Čerstvého otecka sme v tejto súvislosti aj oslovili. „Všetko prebehlo bez komplikácií. Malý má 54 cm a 3480 gramov a narodil sa po ôsmej hodine ráno,“ prezradil pre Topky.sk Nikodým. „Keď som počul prvé zaplakanie, bol som odrovnaný zo záplavy emócií. Netušil som, že emócie dokážu byť také silné, priznal nám moderátor. Ten síce nebol priamo pri pôrode, no po celý čas čakal na svojho drobca v nemocnici. Gratulujeme! 

Martin Nikodým sa na sociálnej sieti Facebook pochválil fotkou svojho synčeka.
Zobraziť galériu (3)
Martin Nikodým sa na sociálnej sieti Facebook pochválil fotkou svojho synčeka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu