Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nikodým už nemiluje iba Slovensko: Ukázal lásku, s ktorou si začal ako z filmu!

Martin Nikodým prežíva s priateľkou Martinou lásku ako z romantického filmu. Zobraziť galériu (7)
Martin Nikodým prežíva s priateľkou Martinou lásku ako z romantického filmu.

BRATISLAVA – Prvýkrát v spoločnosti ako pár! Martin Nikodým (42), ktorý naposledy uvádzal obľúbenú šou verejnoprávnej televízie Milujem Slovensko, je už zhruba rok a pol zadaný. Jeho srdce si získala blondínka Martina (39), s ktorou sa zoznámil na pomerne nezvyčajnom mieste. Čo všetko nám moderátor prezradil o vzťahu, ktorého zrod tak trochu pripomína romantický film?

Galéria: Fotoreportáž z recepcie, ktorá sa konala po rozdaní Krištáľových krídel
V lete sme vás na topkách informovali o tom, že Martin Nikodým má zhruba rok novú partnerku. Keď sme ho vtedy v súvislosti s čerstvým vzťahom kontaktovali, o rodiacej sa láske toho príliš veľa prezradiť nechcel. Prisľúbil však, že bude zhovorčivejší, keď sa niekedy ako pár objavia na spoločenskom podujatí. A svoj sľub dodržal.

Zaľúbenci sa v nedeľu zúčastnili odovzdávania cien Krištáľové krídlo. Po skončení priameho prenosu sa v priestoroch novej budovy SND konala recepcia, na ktorej Nikodým zoznamoval priateľov a známych so svojou láskou Martinou. Dvojica sa ako oficiálny pár prvýkrát objavila na spoločenskom podujatí, kde boli prítomné aj médiá. „Zabávali sme sa príjemne,” prezradil nám moderátor.

Pri pohľade na párik bolo vidno, že vzťah im prospieva a výborne si rozumejú. Ako sme zistili, láska Martina a Martiny sa zrodila na mieste, kde nevzniká príliš často. Preto možno tak trochu pripomína romantický film, v ktorom po sebe dvojica najprv pokukuje, a až po dlhšom čase sa odváži k činu. „My sme taká láska z fitnescentra. Nikdy by som nepovedal, že sa na takomto mieste zoznámim s človekom môjmu srdcu blízkym,” prezradil pre topky.sk Nikodým. Zaľúbenci sa stretávajú každý deň, v spoločnej domácnosti ale zatiaľ nebývajú. „V našom prípade by to nebolo jednoduché. Dokopy máme vlastne štyri deti,” dodal moderátor, ktorý má z predchádzajúceho manželstva syna Adama a dcérku Emmu.

Tvár z televíznej obrazovky sme oslovili tiež s otázkou, či spoločne s priateľkou neuvažujú nad oficiálnym spečatením zväzku. „Pre nás je najviac samotná láska. Úradné zväzky sú už pre nás sekundárne. Nemáme dvadsať rokov a nepotrebujeme už hostiť kamarátov koláčikmi,” uzavrel s úsmevom Nikodým.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu