Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nikodýmove hriešne myšlienky: Martin, tebe stačí naozaj málo!

Martin Nikodým aj vo vedomostnej súťaži myslel na svoju priateľku. Zobraziť galériu (6)
Martin Nikodým aj vo vedomostnej súťaži myslel na svoju priateľku. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Beťár jeden! Martin Nikodým (42) je pred televíznymi kamerami naozaj doma. A to zrejme vysvetľuje jeho až obdivuhodnú uvoľnenosť v novej šou verejnoprávnej RTVS s názvom Čo ja viem?. Tam totiž zo svojho súkromia prezradil viac ako jeho súperi. Pri jednej z vedomostných otázok si okamžite predstavil, ako zvyčajne začínajú jeho príjemné večery v spoločnosti priateľky Martiny (39).

Uplynulý piatok patril premiére novej interaktívnej šou RTVS Čo ja viem?. V prvej časti vedomostnej súťaže, ktorú si prostedníctvom mobilnej aplikácie môžu zahrať aj televízni diváci, si okrem Adely Banášovej a Dana Dangla svoje vedomosti s vysokoškolskými študentmi porovnával aj Martin Nikodým. Ten nahral najmenej bodov a zrejme za to môže fakt, že neustále myslel na svoju priateľku Martinu. 

Dokázal to napríklad pri tretej otázke: Prečo Francúzi na záver stolovania podávajú ako dezert syr? Na prvý pohľad nevinná záležitosť však bývalému „milionárovi“ navodila doslova hriešne myšlienky. „Syr vylučuje hormón lásky oxytocín,“ tvrdil zaľúbenec. 

A hoci nešlo o správnu odpoveď, súťažiaci si ju dokázal pohotovo a hlavne logicky obhájiť. „Mne by sa to totiž páčilo. Lebo aj my, keď si niekedy večer dáme hrozienko, syrík, tak hneď je to pekný večer,“ zahlásil Nikodým. Vyzerá to teda tak, že zamilovaný moderátor stále prežíva večery plné lásky a myslí na ne aj pred kamerami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu