Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poriadna zmena herečky z Búrlivého vína: Zo šedej myšky sexi kráska!

Ivana Kubáčková sa v seriáli Búrlivé víno mení na nepoznanie. Zobraziť galériu (9)
Ivana Kubáčková sa v seriáli Búrlivé víno mení na nepoznanie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – To je ale kus! Ivana Kubáčková (25) si v Búrlivom víne už čo-to zažila. Vražda, drogová minulosť, dlhé mesiace na odvykacej kúre – od toho sa odvíjal aj výzor jej seriálovej postavy. Utrápená blondínka sa vďaka práci maskérok, ktoré prispôsobili jej vizáž deju, rozhodne nemohla radiť medzi najkrajšie ženy projektu. No tomu je už koniec. Seriálová Mirka sa totiž mení na nepoznanie. Zo šedej myšky sa stáva sexi kráska.

Ivana Kubáčková sa objavuje v Búrlivom víne pomerne krátku dobu. Za ten čas sa však v živote jej seriálovej postavy stihlo veľa zmeniť. Divákom sa predstavila ako narkomanka so sklonmi k abstinenčným záchvatom, neskôr sa dozvedela, že práve počas jedného z nich zavraždila človeka. Svoj život sa ale rozhodla riešiť a preto nastúpila na odvykaciu kúru. Pobyt v rehabilitačnom zariadení sa na krehkej blondínke odzrkadlil. Teda najmä na jej výzore. 

Kruhy pod očami, unavená tvár a neupravené vlasy. Tak sme ju mohli ešte donedávna vídať na obrazovkách. Tomu je však koniec, herečka najnovšie predvádza svoju krásu v plnom rozsahu. Zmenu imidžu ocenili aj diváci na sociálnej sieti Facebook. „Mirka je ale riadne pekná. Toto jej veľmi pristane,“ zhodovali sa fanúšikovia.

Nedalo nám preto sa samotnej herečky neopýtať, ako sa jej „nová“ Mirka stvárňuje. „Nemôžem povedať, že sa mi teraz hralo lepšie alebo horšie ako predtým. Samozrejme ma teší, že sa scenáristi rozhodli dostať Mirku do normálu a táto zmena zasiahla aj jej šatník,“ povedala pre topky.sk herečka, ktorá v súkromí uprednostňuje pred sukňami či šatami skôr jednoduché džínsy. „Rada sa obliekam pohodlne, športovo, no nájdu sa aj dni, pri príležitosti rôznych akcií, kedy sa chcem páčiť a vytiahnem zo skrine aj topánky na podpätkoch,“ dodala Kubáčková. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu