Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Problémy v Markíze: Vieme, prečo nevysielali Búrlivé víno!

Juraj Loj a Nela Pocisková sa nečakane na obrazovkách neobjavili. Zobraziť galériu (4)
Juraj Loj a Nela Pocisková sa nečakane na obrazovkách neobjavili.

BRATISLAVA - Nepríjemné prekvapenie! Fanúšikovia Búrlivého vína boli včera večer zmätení náhlou zmenou v programe. Namiesto Nely Pociskovej (22) a Juraja Loja (29) sa totiž na obrazovkách objavila komédia Slunce, seno a pár facek. Topky.sk zisťovali dôvod. Ako sme sa dozvedeli, niekto zničil aktuálnu časť obľúbeného seriálu.

Sklamanie! Všetci ľudia, ktorí od štvrtka čakali na ďalšiu časť Búrlivého vína, boli v pondelok nepríjemne zaskočení. Na obrazovkách sa totiž objavil úplne iný program. Ešte skôr, než televízia Markíza stihla odvysielať ospravedlnenie, sa na jej stránkach objavili rozčúlené komentáre od divákov.

Topky.sk preto zisťovali, čo sa v Záhorskej Bystrici dialo. „Technická porucha nastala na dátovom úložisku v postprodukčnom reťazci, a tak došlo k poškodeniu finálnej verzie danej časti seriálu,” povedala nám Ľudmila Ráceková z PR oddelenia televízie. „Divákom sa za túto nečakanú a náhlu zmenu vo vysielaní dodatočne ospravedlňujeme,” dodala.

Keďže obnova dát zo zničenej nahrávky trvá niekoľko hodín, v Markíze už včera Búrlivé víno neodvysielali. Dnes by mal už bežať seriál podľa programového plánu. Ako sme však zistili, v Záhorskej Bystrici ponúknu divákom len „zmeškaný” diel. Špeciálnu dvojitú porciu do programu nezaradili.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu