Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Habera má doma bohyňu: Peštová (42) je v plavkách stále sexi!

Pavol Habera má byť na čo pyšný. Jeho manželka Daniela Peštová má aj po troch deťoch dokonalú postavičku. Zobraziť galériu (7)
Pavol Habera má byť na čo pyšný. Jeho manželka Daniela Peštová má aj po troch deťoch dokonalú postavičku.

PRAHA - Krásna a dokonalá! Niet pochýb o tom, že so spevákom Pavlom Haberom (51) by sa ochotne vymenil nejeden chlap. Jeho partnerka, modelka Daniela Peštová (42), má totiž po troch deťoch priam božskú figúru. Potvrdzuje to aj pohľad na nedávno vzniknuté zábery, ktoré zachytávajú blondínku v plavkách.

Stále sa má čím pochváliť! Daniela Peštová je vo svete modelingu úspešná už desiatky rokov. V minulosti sa viackrát objavila na stránkach prestížneho magazínu Sports Illustrated, kde pózovala len v úsporných bikinách. A hoci väčšina žien s pribúdajúcimi rokmi stráca svoje dokonalé krivky, trojnásobná mamička je očividne veľkou výnimkou.

Daniela sa totiž len pred pár dňami vrátila z Ameriky, kde si plnila viaceré pracovné aktivity. Okrem iného nafotila tiež nové plavkové zábery, na ktorých vyzerá priam fantasticky. Popri povinnostiach mala modelka chvíľku času aj na oddych. Pobyt za veľkou mlákou si tak užívala v spoločnosti svojej rodinky.

Peštová má na pláne množstvo pracovných aktivít aj v Čechách. Už 4. septembra sa v rámci galavečera Schwarzkopf Elite Model Look 2013 predstaví ako predsedníčka poroty tejto modelingovej súťaže. O tom, ktoré z dievčat si zo podujatia odnesie niektoré z ocenení, môžete rozhodnúť aj vy prostredníctvom hlasovania na ženskom magazíne FEMINITY.

Daniela Peštová má vo svojich 42 rokoch fantastickú postavu.
Zobraziť galériu (7)
Daniela Peštová má vo svojich 42 rokoch fantastickú postavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu