Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jojkárka Kmotríková ukázala mamu: Šmrnc a póza modelky!

Adriana Kmotríková má zjavne veľmi dobrý genetický základ. Mladistvo pôsobiaca žena po moderátorkinom boku je totiž jej mama. Zobraziť galériu (6)
Adriana Kmotríková má zjavne veľmi dobrý genetický základ. Mladistvo pôsobiaca žena po moderátorkinom boku je totiž jej mama. (Zdroj: archív A.K.)

BRATISLAVA - Aká matka, taká Aďka! Jojkárka Adriana Kmotríková (44) patrí bezpochyby k atraktívnym ženám slovenského šoubiznisu. Svojím širokým úsmevom, ktorý zdobí jej tvár takmer nepretržite, si získala aj srdcia mnohých divákov. A dnes je už jasné, po kom moderátorka svoj šarm zdedila - na fotkách z nedávnej dovolenky totiž ukázala aj svoju mamu (67). Tá na snímke pózuje ako profesionálna modelka a pôvabu má na rozdávanie.

Ako sme vás na topkách nedávno informovali, jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková si v uplynulých dňoch užívala dovolenku na slnečnej Sardínii. Tam pobudla niekoľko príjemných dní spolu so svojou rodinou. Spoločnosť jej na talianskom ostrove robila aj mamina, s ktorou sa blondínka odfotila na pláži. A pri pohľade na sympatickú dámu je hneď jasné, po kom tá Adriana je. 

Rovnako široký úsmev, modelkovská póza a charizma, ktorá zo šarmantnej pani priam srší. Zdá sa, že jojkárka má veľmi dobrý genetický základ a pri pohľade na svoju mamu sa nemusí pribúdajúcich rokov vôbec desiť. „Mnohí ju obdivujú, že vo svojom veku stále pôsobí veľmi mladistvo. Ona nemá napríklad problém si obliecť napasované tričko a kraťasy,“ prezradila pre topky.sk Kmotríková. 

Najdôležitejšia žena v moderátorkinom živote však svojím výzorom pútala pozornosť už v minulosti.„Mama bola už za mlada veľmi krásna. Mala hladké, čierne vlasy, štíhlu postavu... Predtým, ako som sa narodila, dlhé roky tancovala spoločenské tance a postoj jej zostal dodnes,“ povedala nám blondínka. Tá síce priamo neprezradila, koľko má pani Kurucová rokov, no taktne to naznačila. „Keď mala 23 rokov, narodila som sa ja,“ prezradila nám tvár televízie Joj. A treba teda uznať, že charizmatická dáma na svoj vek vyzerá priam božsky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu