Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trápenie Adriany Kmotríkovej: Mám toho naozaj dosť!

Adriana Kmotríková si chce tento rok na dovolenke dopriať poriadnu dávku oddychu. Zobraziť galériu (6)
Adriana Kmotríková si chce tento rok na dovolenke dopriať poriadnu dávku oddychu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Potrebuje vypnúť! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková (43) sa už nevie dočkať letnej dovolenky. Tú blondínka tento rok spolu s deťmi strávi na talianskej Sardínii. No žiadne fyzické aktivity rozhodne neplánuje. Ako totiž prezradila, potrebuje úplný oddych. Je vraj stále na všetko sama, čo sa negatívne podpisuje na jej psychickej pohode. Je vystresovaná a za celý rok má starostí až nad hlavu.

Pláž, dobrá knižka a hlavne pokoj! Presne toto je kombinácia toho, čo moderátorka jojkárskych Veľkých novín práve potrebuje. Ako nám totiž Adriana Kmotríková prezradila, starostí má až nad hlavu. A tak nečudo, že sa už nevie dočkať letnej dovolenky. „Potrebujem ležať a oddychovať. Celý rok mám dosť starostí. Musím sa starať o rodinu, dvoch psov, dom, auto... Skrátka, všetko je na mojich pleciach. Takže mám dosť veľa starostí celý deň, som taká mierne vystresovaná,“ prezradila pre topky.sk Kmotríková, ktorá si už onedlho spolu so svojimi deťmi dopraje niekoľkodňový oddych pri mori.

Pred návštevou historických pamiatok však blondínka radšej uprednostní leňošenie s dobrou knihou či krížovkami. „V tomto som pomerne nenáročná,“ povedala nám moderátorka, ktorej kroky tento rok zamieria na taliansku Sardíniu. „Práve som dala záväznú objednávku do cestovky. Vyberali sme asi 2 týždne, lebo Sardínia nie je veľmi pre deti, ona je skôr pre pokojné páry.  A keďže mám deti v tínedžerskom veku, ktoré sa potrebujú zabaviť, tak sme našli jediný aquapark na ostrove a hotely sme vyberali práve tam,“ prezradila Kmotríková, ktorá kvôli svojim ratolestiam neváhala oželieť aj nejaký ten luxus. Ide jej hlavne o to, aby deti nepozerali celé prázdniny do počítača, ale poriadne sa zabavili. A ona si mohla konečne dosýtosti oddýchnuť. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Adrianou Kmotríkovou o starostiach a letnej dovolenke.

Rozhovor s Adrianou Kmotríkovou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu