Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Otrasný imidž bývalej postavičky Markízy: To snáď nemyslí vážne!

Ako šialená pubertiačka. Z tmavých dlhých vlasov si bývalá farmárka dala urobiť toto - účes ako z cirkusu. Zobraziť galériu (7)
Ako šialená pubertiačka. Z tmavých dlhých vlasov si bývalá farmárka dala urobiť toto - účes ako z cirkusu. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Vyholené vlasy a ružový chochol! Gabriela Bullová (30), známa predovšetkým z reality šou Farma a tiež z vyzliekacieho športu markizáckej stanice Dajto, bola vždy rada stredobodom pozornosti. Inak tomu nie je ani teraz. Na dvojnásobnú mamičku akoby išla druhá puberta. Na Facebooku sa totiž "pochválila" novými vlasmi. Za takéto háro by sa však nemusel hanbiť ani cirkusový klaun.

Gabriela Bullová sa dostala do povedomia verejnosti najmä vďaka svojmu účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma. Azda najviac medzi divákmi zarezonovala jej promenáda hore bez a neskôr aj sexuálny románik s kolegom Tomášom Mrvom.

Už počas svojho pôsobenia na statku na seba Bullová rada pútala pozornosť. Inak tomu nebolo ani potom. Istý čas napríklad moderovala reláciu Sexy šport na stanici Dajto, kde sa popri čítaní noviniek pomaly vyzliekala pred kamerou.

Momentálne výstredná Šalianka priťahuje pozornosť opäť. V uplynulom období totiž pôsobí tak, akoby na ňu išla druhá puberta. Dôvod? Svoj imidž mení ako na bežiacom páse. Najviac si to odnášajú jej vlasy - z tmavovlásky sa stala ryšavka a následne opäť brunetka. V súčasnosti jej vznikol účes, vďaka ktorému pripomína pestrého papagája

Vyholené boky si prefarbila na blond, čerešničkou na torte je ružová cukrová vata na hlave. S kreáciou, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani cirkusový klaun, je Gabriela evidentne spokojná. Ale mala by takto vyzerať dvojnásobná mamička?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu