Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hágerová z Telerána nechtiac provokovala: Ukázala, čo má pod tričkom!

Diana Hágerová ukázala, čo nosí vo výstrihu. Zobraziť galériu (29)
Diana Hágerová ukázala, čo nosí vo výstrihu.

POPRAD - Dopriali jej osvieženie! Dianu Hágerovú (24) v piatok vyslala Markíza do jedného zo slovenských aquaparkov, odkiaľ prinášala divákom živé vstupy. Moderátorka si popri práci vyskúšala aj radovánky, aké takýto komplex prináša. Napriek miernemu strachu z uzavretého priestoru sa nechala nahovoriť aj na pobyt vo vzduchom napustenej guli. Tá však nemala na vode žiadnu stabilitu, a tak blondínka predviedla rôzne zaujímavé polohy. Nechala pri nich nakuknúť aj do svojho výstrihu.

Poriadne sa zapotila! Napriek tomu, že Diana Hágerová vysielala v piatok z aquaparku, neprinieslo jej to len osvieženie. Moderátorka sa totiž nechala nahovoriť na aquazorbing a ten jej dal teda riadne zabrať.

Balansovať na vode vo vzduchom napustenej guli nie je vôbec jednoduché. „Zo začiatku som sa ani nevedela postaviť, no po chvíli som chytila taký „grif“ a dokázala som to aspoň na chvíľu. Jedine som sa trochu bála toho uzavretého priestoru, ale zvládla som to,“ povedala s úsmevom na perách blondínka.

Dianina snaha zvládnuť túto jemne adrenalínovú zábavku priniesla zaujímavé momenty. Štáb sa určite pobavil na jej pádoch a krkolomných pozíciách, ktoré sa jej podarilo v guli zaujať. Pritom však bývalá finalistka miss pošteklila aj zmysly nejedného pána. Nechala totiž všetkých nahliadnuť do svojho výstrihu. Ešteže si nezabudla podprsenku...

Prečítajte si aj rozhovor: Diana Hágerová - Chcela som byť pilotkou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu