Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Járovej divoký striptíz: Za 200 € predala svoje telo!

Filip Tůma si rozlúčku so slobodou naozaj užíval. Andrea Járová ho totiž v seriáli Búrlivé víno svojím sexi telom okamžite dostala. Zobraziť galériu (8)
Filip Tůma si rozlúčku so slobodou naozaj užíval. Andrea Járová ho totiž v seriáli Búrlivé víno svojím sexi telom okamžite dostala. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Poriadne sa odviazala! Andrea Járová (29) už neraz provokovala televíznych divákov svojimi sexi krivkami. Najnovšie predviedla svoje ženské zbrane v markizáckom Búrlivom víne, kde si strihla horúcu scénku s Filipom Tůmom (35). V koži striptérky Koko spríjemnila seriálovému Andrému rozlúčku so slobodou. Erotický výstrelok ho vyšiel na 200 eur.

Playmate Andrea Járová sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma, ktorú napokon aj vyhrala. Už počas pôsobenia na statku pútala pozornosť svojimi dokonalými krivkami, ktorými opantala zmysly nejedného muža. Možno aj to je dôvod, prečo blondínku čoraz častejšie obsadzujú slovenskí režiséri do svojich projektov. Najnovšie sa objavila v obľúbenom seriáli Búrlivé víno, kde svojimi ženskými zbraňami zviedla budúceho ženáča Filipa Tůmu.

Andrea Járová sa ako striptérka Koko predviedla pred zadaným Francúzom Andrém v sexi kostýmčeku. A ten ho rozhodne nenechal chladným. Nezostalo však iba pri erotickom tanci. Mladému playboyovi sa totiž jej vystúpenie zapáčilo natoľko, že modelke ponúkol 200 €, aby sa venovala výlučne jemu.

S plavovláskou sme sa v súvislosti s nakrúcaním spojili. Chceli sme vedieť, ako sa jej pikantná scénka nakrúcala. „Ponuku zahrať si v Búrlivom víne som zvažovala dlhšie. Ide síce o krátku scénku, ale zahrať si striptérku nebolo pre mňa také jednoduché. Snažila som sa však myslieť ako herečka, ktorá by mala vedieť zahrať všetko a nie ako modelka. Brala som to hlavne ako skúsenosť,“ prezradila Járová, ktorá sa netají tým, že by sa herectvu chcela venovať aktívne. V súčasnosti totiž žije v USA, kde plánuje toto umenie študovať. „Učím sa tu angličtinu a neskôr by som sa chcela prihlásiť na školu herectva,“ priblížila pre topky.sk svoje plány Járová, ktorá už má zopár menších úloh úspešne za sebou. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa jej ako herečke podarí presadiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu