Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Plačková prvýkrát ukázala megaprsia: Vytasila nahé melóny!

Zuzana Plačková ukázala svoje nové prsia. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Plačková ukázala svoje nové prsia.

BRATISLAVA – Ako dva melóny! Playmate a zároveň bývalá účastníčka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Zuzana Plačková (21) si pred dvoma týždňami splnila svoj sen. Nechala si urobiť prsia veľkosti 10. Po zákroku tvrdila, že svoje prednosti len tak hocikomu neukáže, no dnes je všetko inak. Blondínka si vyhrnula tričko, odfotila si vnady, a zavesila ich na Facebook.

Toto sú tie vysnívané! Zuzana Plačková na seba v poslednej dobe upozorňovala najmä svojou túžbou po megaprsiach. Pred dvoma týždňami si na klinike estetickej medicíny tento veľký sen splnila. Dnes sa môže pýšiť plnými desiatkami. Zákrok jej mal zabezpečiť titul najväčšie prsia v slovenskom a českom šoubiznise. Prvenstvo si však neužívala dlho.

Ako sme vás totiž nedávno informovali, jej kamarátka Michaela Gašparovičová ju o necelé dva týždne svojimi silikónmi tromfla. „Zbavujem sa titulu najväčšie prsia, pretože nie sú GIGA, ale privlastňujem si titul najkrajšie,“ objavilo sa koncom týždňa na fanúšikovskej stránke Zuzany Plačkovej. V tom čase ešte svojim obdivovateľom tvrdila, že jej nové prednosti tak skoro neuvidia. No stačili krátke dve hodinky a všetko bolo inak. Plačková totiž svoje nové „dudy” predsa len vytasila. Čo na ne hovoríte? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu