Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Silikónová sexbomba z Trnavy: Jej prsia sú prekliate!

Michaela Gašparovičová pred pár dňami podstúpila druhú operáciu pŕs. Zobraziť galériu (7)
Michaela Gašparovičová pred pár dňami podstúpila druhú operáciu pŕs. (Zdroj: archiv M.G.)

BRATISLAVA – Hoci modelka Michaela Gašparovičová (21) podstúpila plastiku pŕs iba pred piatimi mesiacmi, opäť musela pred pár dňami pod skalpel. Dôvod bol ten, že sa jej silikónové implantáty dostatočne dobre neuchytili. Neustále sa jej otáčali, čo spôsobovalo veľké bolesti. Okrem týchto problémov však musí riešiť aj komplikácie s perami, ktoré jej po nevhodnej kombinácii dvoch rôznych zákrokov neustále opúchajú a hnisajú.

Už nie sú iba najväčšie, ale aj najkrajšie! Takto Michaela Gašparovičová komentovala svoje nové prednosti len pár hodín po druhej operácii. Tú podstúpila iba 5 mesiacov po nie príliš vydarenom chirurgickom zákroku, počas ktorého si svoje prirodzene veľké prsia nechala vyplniť silikónom. Urobila tak, aby mala vnady pevnejšie a vyššie dvihnuté.

Telo však cudzie teleso neprijalo a implantáty jej ani po mesiaci neprirástli. V modelkiných prsiach totiž mali dostatok voľného miesta, aby sa mohli otáčať. A to spôsobovalo veľké bolesti. Po necelom polroku však svoj problém vyriešila.

„Som po operácii, ktorá vďakabohu prebehla bez komplikácií,“ prezradila pre topky.sk Gašparovičová. „Bolesť je mierna, pán doktor si dal naozaj veľmi záležať. Prsia sú vraj pevné a vyzerajú perfektne,“ neskrývala radosť modelka. 

Ako nám však prezradila, jej prednosti si tentoraz okrem bežnej výmeny silikónov vyžadovali aj istú úpravu. „Použili sme implantáty s vyšším profilom a drsnejšou texturáciou, no okrem toho bola potrebná aj určitá korekcia prsníkov, aby sa v nich zmenšil priestor. Silikóny tak nebudú mať možnosť sa otáčať,“ vysvetlila modelka, ktorá sa už teraz teší na to, ako s novými vnadami nafotí ďalšie šteklivé fotografie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu