Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalšie megaprsia na Slovensku: Sexbomba z Trnavy tromfla Plačkovú!

Zuzana Plačková (vľavo) sa len nedávno stala majiteľkou megasilikónov. Najnovšie sa k nej pridala aj Michaela Gašparovičová (vpravo), ktorá má už bez implantátov dosť veľké prsia. Zobraziť galériu (10)
Zuzana Plačková (vľavo) sa len nedávno stala majiteľkou megasilikónov. Najnovšie sa k nej pridala aj Michaela Gašparovičová (vpravo), ktorá má už bez implantátov dosť veľké prsia.

BANSKÁ BYSTRICA – Čím väčšie, tým lepšie! Blonďavé sexice nášho šoubiznisu podľahli novému fenoménu. Po playmate Zuzane Plačkovej (21) sa silikónovými megaprsiami môže pýšiť už aj modelka Michaela Gašparovičová (20). Keďže mala sexbomba z Trnavy už beztak svoje vnady prirodzene veľké, na Slovensku momentálne nemá žiadnu konkurenciu.

Šikovné ruky plastických chirurgov zväčšujú prsia ako na počkanie. Kým v minulosti neboli silikóny až takou bežnou záležitosťou, dnes sa už vylepšenými prednosťami pýši nejedna Slovenka. Priekopníčkou, aspoň čo sa veľkosti týka, bola ešte donedávna playmate Jana Mináriková. No v týchto dňoch ju už o všetku slávu obrali mladšie a rovnako blonďavé majiteľky megapŕs - Zuzana Plačková a Michaela Gašparovičová.

Plačková, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v jojkárskej reality šou Hotel Paradise, si svoj sen o obrovských prsiach splnila začiatkom apríla. Na topkách sme vám dokonca priniesli zábery priamo z operácie. Už tento týždeň nasledovala blondínku jej kamarátka Michaela, ktorá tiež zatúžila po vylepšení.

Blondínka si podobne ako Zuzana nechala voperovať 800 ml silikónové implantáty. V porovnaní s Plačkovou má však Trnavčanka oveľa lepší základ. Už jej prirodzené prsia boli totiž poriadne veľké - pýšila sa štvorkami. „Navrhol mi to pán doktor. Menšie implantáty by vraj neboli dobré, povedala nám na margo toho blondínka. „Chcela som mať pevnejšie a vyššie dvihnuté prsia,“ dodala dôvody, pre ktoré si ľahla pod nôž.

Obe dievčatá sa netaja tým, že sa po operácii necítia najlepšie. „Mám dnes väčšie bolesti ako včera, ale dá sa to zvládnuť. Beriem lieky, priznala Gašparovičová. Ďalších komplikácií spojených s veľkým poprsím sa ale neobáva. „Chrbtica ma zvykla bolieť už aj predtým, takže som zvyknutá, uzavrela trnavská sexbomba.

Michaela má pri tom oporu aj v samotnej Plačkovej. Tej dokonca neprekáža, že ju kamarátka v túžbe po najväčších prsiach v Čechách a na Slovensku vlastne tromfla. „Sme veľmi dobré kamarátky. Vedela som, že si ich ide dať urobiť, takže v pohodičke. Som rada, že tie prsia bude mať krajšie, reagovala Plačková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu