Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herec Paulovič podstúpil plastickú operáciu: Pozrite, čo si dal urobiť!

Ľubomír Paulovič sa po zákroku cíti oveľa lepšie. Zobraziť galériu (10)
Ľubomír Paulovič sa po zákroku cíti oveľa lepšie. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ľahol si pod nôž! Známy herec Ľubomír Paulovič (61) nedávno podstúpil plastickú operáciu. Po dlhom rozmýšľaní si dal upraviť ovisnuté viečka. Tie mu totiž už niekoľko rokov robili poriadne vrásky, a tak sa rozhodol s týmto nedostatkom skoncovať. Nešlo však len o estetický rozmar - člen Slovenského národného divadla mal dokonca veľké problémy s videním.

Bolestivé obdobie! Ľubomír Paulovič, známy napríklad z jojkárskych seriálov Klan či Panelák, skončil tesne pred Vianocami na operačnom stole. Nešlo však o žiaden veľký zákrok, ale o korekciu viečok, ktorá trvala necelú hodinku.

Napriek tomu ale mala pre obľúbeného herca veľký zdravotný význam - už niekoľko rokov totiž kvôli tomuto nedostatku poriadne nevidel. „Často som musel zdvíhať obočie, aby som mal rozhľad. Viečko mi totiž zakrývalo tretinu oka. Tento problém som zdedil po mame a babke, máme to v rodine. Teraz sa už cítim omnoho komfortnejšie,“ prezradil pre topky.sk umelec.

Paulovič celú operáciu sledoval, prebiehala totiž iba v lokálnej anestéze. „Mal som v sebe nejakú oblbovačku, takže celé som to vnímal. Bol som v takom miernom polospánku, ako keby som to sledoval z vedľajšej izby, no registroval som, čo sa deje,“ povedal herec. Ako sám tvrdí, zákrok dopadol podľa jeho očakávaní. „Dokonca si myslím, že to bolo znesiteľnejšie, ako som si myslel. Bolesti som nemal, len to občas zaštipkalo,“ dodal člen Slovenského národného divadla.

Viac nám korekciu viečok priblížila lekárka a zároveň majiteľka kliniky Alexandra Novotná. „Ide o pomerne bežný zákrok. Operácia prebiehala v lokálnej anestéze, takže pacient už po štyroch hodinách bol schopný odísť z kliniky. Po zákroku samozrejme nevyzeral najlepšie, bol opuchnutý a mal modriny, no zlepšilo sa mu videnie aj kvalita života. Pri hercoch, ako je pán Paulovič, však pracujeme veľmi jemne, aby mu ostal ten dramatický výraz tváre,“ prezradila pani doktorka, ktorá podrobnejšie aj o tomto druhu zákroku píše vo svojej knihe Krása nemá vek 2.

Ako sa nám podarilo zistiť, do budúcna umelec rozmýšľa aj nad úpravou spodných viečok. „To by bolo už len z čisto estetického hľadiska, ale zvažujem to. Obávam sa však, že by sa mi zmenil imidž, čo by som bol nerád,“ prezradil Paulovič, ktorý netají, že výraznejšie kruhy pod očami má kvôli zhýralému spôsobu života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu