Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mázikovej sa dvíhal žalúdok: Plačkovej silikóny našla v škatuli!

Eva Máziková sa pri obchytkávaní silikónových implantátov skoro povracala. Zobraziť galériu (7)
Eva Máziková sa pri obchytkávaní silikónových implantátov skoro povracala.

BRATISLAVA - Znechutená! Speváčka Eva Máziková (63) patrí k ľuďom, ktorých vyvedie z miery len máločo. Ak ju však už niečo šokuje, tak to rozhodne stojí za to. Speváčku najnovšie nepríjemne zaskočila playmate Zuzana Plačková (21). A to počas nakrúcania jojkárskej šou Nákupné maniačky. Dôvodom boli silikónové implantáty odložené v škatuli, ktoré našla interpretka odložené v plavovláskinom šatníku.

Bohatšia o nové kamošky aj zážitky! Ako sme vás už na topkách informovali, piatkové večery patria na obrazovkách Jojky špeciálnemu vydaniu šou Nákupné maniačky. V projekte o móde sa aktuálne predvádzajú speváčky Sisa Lelkes-Sklovská a Eva Máziková, tanečnica Ivana Kičikoleva a playmate Zuzana Plačková.

Práve posledná zo spomínaných dám odhalí koncom pracovného týždňa zákutia svojho šatníka. „Azda najviac zaujali prominentné návštevníčky silikónové implantáty Zuzany Plačkovej. Odložené ich má v škatuli na pamiatku,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie. „Eva mala veľký problém s tým, aby ich chytila do ruky. Pripadalo jej to nechutné a robila pri tom rôzne ksichty. Štáb tŕpol, aby sa nepovracala,“ dodal náš zdroj.

Máziková však svoj odpor nakoniec prekonala. Zrejme jej k tomu dopomohlo aj posmeľovanie od Sisy. „Je to ako medúza. Chyť to,“ kričala temperamentná tmavovláska. Tá podobne ako Kičikoleva nemala žiaden problém s tým, aby si Plačkovej implantáty poťažkala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu