Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Studenková sa pri Sajfovi prerátala: Zdena, máš problém!

Zdena Studenková požaduje od Sajfu ospravedlnenie za slová, ktoré jej adresoval na spoločenskej akcii. Zaujímavosťou však je, že ona sama si nepamätá ani rok, kedy sa to presne stalo. Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková požaduje od Sajfu ospravedlnenie za slová, ktoré jej adresoval na spoločenskej akcii. Zaujímavosťou však je, že ona sama si nepamätá ani rok, kedy sa to presne stalo.

BRATISLAVA - Chybička se vloudila! Zdena Studenková (58) v súčasnosti poriadne zúri na moderátora Mateja Cifru (33). Dôvodom je historka, na ktorú si rádiový spíker spomenul počas svojho nedávneho účinkovania v televízii. Hlavnou aktérkou príbehu bola práve herecká stálica, ktorá od Sajfu za jeho „hovädské správanie“ požaduje ospravedlnenie. Pri jeho formulovaní však bola blondínka zrejme v takom amoku, že pravdepodobne ani sama nevedela, čo vlastne chce. V oficiálnom liste, ktorý sformulovala s právnikmi, totiž domrvila roky.

Popletená! Niet pochýb, o tom, že Zdena Studenková musela od mužského pokolenia dostať už množstvo komplimentov. O jednu svojskú lichôtku sa na istom spoločenskom podujatí pokúsil aj Matej Cifra alias Sajfa. Stalo sa tak už pred troma rokmi a rádiový spíker zrejme v tom čase vôbec netušil, akú dohru bude mať jeho nevinne vyzerajúca poznámka.

Sajfa si na svoje laškovanie s hereckou stálicou spomenul v rámci relácie Nikto nie je dokonalý, kde mal dokázať, aký vie byť drzý. „Stále na niečo frflala. Brnkol som jej po brade a hovorím: ‚Zdeni, upokoj sa. Zoberiem ťa tu hore do hotela a budeš pískať ako čajník‛,“ zaspomínal moderátor, ktorý prilial olej do ohňa najmä svojim ďalším vyhlásením. „Nepovedal som starý čajník, to je dôležité. Ale mám pocit, že by si dala povedať,“ dodal Cifra, ktorý krátko po odvysielaní tejto epizódy obdržal skutočne zvláštny list. Odosielateľom boli právni zástupcovia Zdeny Studenkovej, ktorí od moderátora v mene herečky požadovali ospravedlnenie.

Umelkyňa síce od Mateja chcela počuť prepáč, no spomínaná historka sa jej zrejme do pamäte nevryla až tak nezabudnuteľne. „Poriadne si tam pomýlila roky. Ona to prezentovala tak, že sa to stalo minulý rok, no ide už o tri roky starú historku,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Tým pádom by sa moderátor ospravedlňovať nemusel vôbec, pretože v uvedenom roku Zdena na podujatí ani nebola. Zaujímavosťou na celej situácii tiež je, že Studenková chce, aby vzal Sajfa svoje slová späť až teraz. „Vtedy jej to vôbec nevadilo. Práve naopak. Vyzerala, akoby bola poctená, že jej niečo také mladý a drzý fagan povedal,“ uzavrel náš zdroj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu