Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sajfova ex prvýkrát v správach Markízy: Za reportáž schytala kritiku!

Sajfova expartnerka Veronika Ostrihoňová sa v stredu po prvýkrát predviedla v Televíznych novinách Markízy. Zobraziť galériu (6)
Sajfova expartnerka Veronika Ostrihoňová sa v stredu po prvýkrát predviedla v Televíznych novinách Markízy.

BRATISLAVA - Premiéru má za sebou! Veronika Ostrihoňová (23) sa už nejakú dobu pohybuje v redakcii spravodajstva televízie Markíza, o čom sme vás už na topkách informovali. No kým doteraz pracovala skôr v zákulisí, v utorok sa už dostala aj na obraz. Priestor totiž dostala jej úplne prvá reportáž. Expartnerka moderátora Mateja Sajfu Cifru (33) však nemala úplne bezproblémový štart.

Už okupuje obrazovky! Veronika Ostrihoňová sa pár týždňov zaúčala v tíme Televíznych novín Markízy. Podieľala sa na tvorbe reportáží, až kým nedostala priestor pre svoju vlastnú. Jej prvý počin bol odvysielaný v stredu večer.

Expartnerka spíkra Mateja Sajfu Cifru pripravila príspevok o zmrzlinách. A hoci išlo o príjemnú tému bez záludností, aj tak podľa našich informácií blondínku potrápila. „Robila na tom dosť dlho, veľmi jej to nešlo,” prezradil nám jeden z Ostrihoňovej kolegov.

To, že reportáž nebola nakrútená na jeden šup, môže dokazovať aj Veronikin účes. Kým v úvode má vlasy rozpustené, v závere ich už má zopnuté. Isté problémy priznala aj samotná redaktorka. „Hodnotím to ako prvú reportáž. Samozrejme, že keď začínam, je tá príprava pre mňa náročnejšia. Je tu priestor na zlepšovanie,” povedala nám sebakriticky.

A myslia si to aj jej nadriadení, ktorí jej vytkli všetky nedostatky. „Nikto nepovedal, že to bolo úplne zlé. Ale áno, bola aj kritika,” priznala blondínka. Čo konkrétne im prekážalo, však prezradiť nechcela. „Išlo o také nováčikovské chyby. Nechcem to špecifikovať,” povedala nám Ostrihoňová. Ak si však chce miesto udržať, bude sa musieť evidentne zlepšiť. Dobrá správa je, že jej najbližší šéf za ňou stojí. „Veronika je veľmi talentovaná. Je na začiatku novinárskej cesty, potrebuje urobiť ešte veľký kus práce, ale je v nej skutočný potenciál,” vyjadril sa pre topky Henrich Krejča, ktorý s ňou evidentne ešte ráta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu