Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Studenkovej najodvážnejšie scény života: Ukázala prsia aj »bobra«!

Zdena Studenková sa pred televíznymi kamerami odhalila hneď niekoľkokrát. Zobraziť galériu (11)
Zdena Studenková sa pred televíznymi kamerami odhalila hneď niekoľkokrát. (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

BRATISLAVA – Kosť! Zdena Studenková (58) patrí k herečkám, ktoré nikdy nemali problém obnažiť sa pred kamerami. Istú dávku sexepílu predviedla aj vo včerajšej časti Horúcej krvi, kde si po pätnástich rokoch strihla posteľnú scénu. Mala však na sebe negližé a rozhodne nebola taká odvážna ako za mladi. To je však s pribúdajúcim vekom pochopiteľné. Ak ste náhodou zabudli, aká bola kedysi umelkyňa vyzývavá, rozhodli sme sa vám to pripomenúť. Jednoznačne sa bolo na čo pozerať.

Odvaha jej veru nechýbala! V súčasnosti nie je nahota vo filme ničím výnimočným, no pred tridsiatimi rokmi sa to rozhodne povedať nedalo. V časoch, keď sa za vrchol erotiky považovala relácia Cvičme v rytme, vyžadovali nahé scény poriadnu dávku sebavedomia a guráže. Hovorieva sa, že slovenské herečky sa pikantným záberom vyhýbali. To však nebol prípad Zdeny Studenkovej. Veď posúďte sami. 

Zdena Studenková sa po prvýkrát pred televíznymi kamerami vyzliekla vo filme S tebou mě baví svět (1982). No keďže išlo o rodinnú komédiu, vo filme nevidno takmer nič. Blondínka mala vtedy 28 rokov.
Zobraziť galériu (11)
Zdena Studenková sa po prvýkrát pred televíznymi kamerami vyzliekla vo filme S tebou mě baví svět (1982). No keďže išlo o rodinnú komédiu, vo filme nevidno takmer nič. Blondínka mala vtedy 28 rokov.  (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

Až vo filme Dedičstvo (1982) sa Studenková odhalila viac. Ukázala nahé prsia aj zadok.
Zobraziť galériu (11)
Až vo filme Dedičstvo (1982) sa Studenková odhalila viac. Ukázala nahé prsia aj zadok.  (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

Herečka potom nakrúcala jednu odhalenú scénu za druhou. Ďalším filmom, v ktorom Studenková odhalila svoje prsia, bola Ulička stratených snov (1985).
Zobraziť galériu (11)
Herečka potom nakrúcala jednu odhalenú scénu za druhou. Ďalším filmom, v ktorom Studenková odhalila svoje prsia, bola Ulička stratených snov (1985).  (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

O čosi viac sa Studenková odhalila vo filme Kára plná bolesti (1985). Herečka mala vtedy 31 rokov.
Zobraziť galériu (11)
O čosi viac sa Studenková odhalila vo filme Kára plná bolesti (1985). Herečka mala vtedy 31 rokov.  (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

Úplne nahú postavu blondínka ukázala vo filme Tiene v raji (1987), kde si erotickú scénku zahrala s Michalom Dočolomanským.
Zobraziť galériu (11)
Úplne nahú postavu blondínka ukázala vo filme Tiene v raji (1987), kde si erotickú scénku zahrala s Michalom Dočolomanským.  (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

Vášnivú milostnú scénku si zahrala aj v snímke Anděl svádí ďábla (1988). Herečka mala vtedy 34 rokov.
Zobraziť galériu (11)
Vášnivú milostnú scénku si zahrala aj v snímke Anděl svádí ďábla (1988). Herečka mala vtedy 34 rokov.  (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

Pohľad na úplne obnaženú postavu Studenkovej sa divákom naskytol aj vo filme Rozprávky z Hollywoodu (1992).
Zobraziť galériu (11)
Pohľad na úplne obnaženú postavu Studenkovej sa divákom naskytol aj vo filme Rozprávky z Hollywoodu (1992).  (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

Herečka sa neváhala odhaliť ani po štyridsiatke. Vo filme Všetci ľudia budú bratia (1996) mala Studenková 42 rokov.
Zobraziť galériu (11)
Herečka sa neváhala odhaliť ani po štyridsiatke. Vo filme Všetci ľudia budú bratia (1996) mala Studenková 42 rokov.  (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

Zdena Studenková sa aj v 44 rokoch vo filme Milenec lady Chatterleyovej (1998) pýšila telom mladistvého vzhľadu.
Zobraziť galériu (11)
Zdena Studenková sa aj v 44 rokoch vo filme Milenec lady Chatterleyovej (1998) pýšila telom mladistvého vzhľadu.  (Zdroj: Ústredná pujčovna filmu, STV, Bonton, Čestá televize)

Herečka sa po 15-tich rokoch nechala nahovoriť na posteľnú scénu v seriáli Horúca krv. V tomto prípade však mala na sebe negližé. Je to však pochopiteľné.
Zobraziť galériu (11)
Herečka sa po 15-tich rokoch nechala nahovoriť na posteľnú scénu v seriáli Horúca krv. V tomto prípade však mala na sebe negližé. Je to však pochopiteľné.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu