Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Smrť v jojkárskej šou: Syn prehovoril o desivej noci!

Dodo svoju mamu Martu márne oživoval. Zobraziť galériu (4)
Dodo svoju mamu Martu márne oživoval.

KOŠICE - Prežíva smútok! Dodo Lanka (24) z jojkárskej šou Extrémne rodiny prišiel pred pár dňami o svoju mamu. V noci z nedele na prvoaprílový pondelok ju našiel bez známok života v ich spoločnom byte. Okamžite sa pustil do oživovania, no zachrániť ju už nedokázal. Nepríjemné chvíle mu následne pripravili aj príbuzní, ktorí si z ich bydliska odniesli kopu vecí. A ťažké srdce má aj na záchranku.

Náročné chvíle! Ako sme už včera informovali, Dodo Lanka z jojkárskych Extrémnych rodín prišiel o matku. Práve ona bola jeho jedinou oporou. Nezamestnaný mladík totiž často podliehal alkoholu a bol na Martu v podstate odkázaný.

Topky.sk zisťovali, aké boli okolnosti jej smrti. Syn vraj trikrát volal záchranku, no dvakrát na jeho prosby o pomoc nereagovali (viac v tabuľke pod článkom). Nadránom ju už našiel bez známok života.  „V noci o tretej z nedele na pondelok mi búchali susedia na dvere, že u nás tečie voda. Vtedy som ju našiel,” povedal nám Dodo. „Ja som hneď nevedel, že je mŕtva, oživoval som ju,” dodal. Jeho snaha však bola márna.

Ako nám prezradil, o príčine smrti svojej matky spočiatku nemal žiadne informácie. „Nechceli mi to povedať. Ale mám známeho na patológii. Že srdce aj pankreas v tom hrali úlohu,” vyrozprával nám. Keďže je nezamestnaný, pohreb zabezpečí mesto.

Do organizovania poslednej rozlúčky sa teda evidentne nehrnuli ani ostatní príbuzní. No byt už navštívili. „Nabehli sem, pobrali veci aj zmluvy, poistky. Všetky tie najdôležitejšie papiere,” posťažoval sa na maminých súrodencov. V tejto situácii mu nezostáva nič iné než si nájsť prácu a prípadne aj podnájomníka, ktorý mu finančne prispeje na bývanie. „Bude to bez mamy ťažké, ale musím to nejako zvládnuť,” povedal Lanka na záver.

Ako prebiehalo volanie záchranky - informácie poskytol hovorca záchrannej služby Boris Chmel

21.20 Dodo oznámil, že mama veľa pila  a vyfajčila 15 krabičiek cigariet. Triasla sa a bola nervózna. Zásah bol vyhodnotený ako nepotrebný.
21.30 Dodo zopakoval predchádzajúce informácie, k príznakom pridal problémy so štítnou žľazou a liečbu na psychiatrii. Záchranári odporučili návštevu pohotovosti.
22. 14 Záchranná služba predsa len dorazila k Lankovcom. Marta odmietla transport do nemocnice.
3. 23 Dodo volal, že mama leží na zemi a nehýbe sa. Záchranári konštatovali smrť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu