Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hnusné: V Extrémnych rodinách navaril humus vlastnej mame!

Dodova mama mala v pudingu zamiešané krmivo pre rybičky. Zobraziť galériu (11)
Dodova mama mala v pudingu zamiešané krmivo pre rybičky.

KOŠICE - Neuveriteľná pomsta! V Extrémnych rodinách sa v pondelok predstavil nezamestnaný alkoholik Dodo (24). Jeho mama to s ním nemá ľahké, a tak sa rozhodol udobriť si ju pudingom. Keďže bol však stále nahnevaný, že od nej nedostáva peniaze, ochutil jedlo netradičnými ingredienciami. Pani si tak pochutnala na komplexnom krmive pre rybičky. Keďže včera mala možnosť vidieť pravdu na televíznej obrazovke, topky.sk sa spojili s jej nepodareným synom.

Extrémne! Program o netradičných rodinách zostal verný svojmu názvu. V pondelok mohli diváci vidieť Doda, ktorý žije s mamou. Keďže bol však v čase nakrúcania dlhodobo bez práce, bol na nej závislý aj finančne. Bohužiaľ, väčšinu peňazí prepil. Niet teda divu, že matka mu vreckové odopierala.

V Dodovej hlave tak skrsla myšlienka na prefíkanú pomstu. Puding, ktorý mal byť gestom na udobrenie, ochutil dosť hnusnými prísadami. „Dáme tam ďalšie ingrediencie... Nejaké pilulky pre rybičky, potom tu máme nejaké červíky a nakoniec nejaké granulky, komplexné krmivo pre všetky ryby chované v záhradnom jazierku,” vymenovával pred kamerami.

A nebolo to prvý raz, čo mame naservíroval takúto pochúťku! Topky.sk zisťovali, ako toto odhalenie zobrala. „Nie som si istý, či to videla, nebol som doma. Dnes mi asi povie,” zareagoval na našu otázku Dodo. Ako priznal, trochu svoje konanie aj ľutuje.

Zrejme preto, že stále býva u matky. „Hej, som tam. Síce ma vyhodila, ale potom ma vzala naspäť,” povedal nám o čase, ktorý uplynul medzi nakrúcaním a vysielaním Extrémnych rodín. Ako sa nám pochválil, momentálne má dokonca už aj prácu. „Tie vzťahy medzi nami sú už celkom dobré. Dúfam, že sa to bude len zlepšovať,” uzavrel. Otázne však je, čo sa bude diať, keď dnes mama príde domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu