Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Smrť v jojkárskej šou: Zomrela mama z Extrémnych rodín!

Marta z Košíc nečakane zomrela. Zobraziť galériu (7)
Marta z Košíc nečakane zomrela. (Zdroj: foto: tv joj)

KOŠICE - Stále ju trápil! Dodo Lanka (24) z Košíc sa minulý rok predstavil v jojkárskej šou Extrémne rodiny ako nezamestnaný alkoholik. Jeho mama Marta si s ním nevedela rady, občas ho z bytu vyhodila, no vždy ho vzala naspäť. Najnovšie však mladík túto oporu stratil. Podľa informácií portálu noviny.sk totiž obetavá rodička náhle zomrela.

Tragédia v jojkárskej šou! Minulý rok sa v Extrémnych rodinách predstavil nezamestnaný Dodo Lanka, ktorý žil so svojou matkou. Hádky o peniaze boli u nich na dennom poriadku. Nepodarený syn dokonca Marte ukradol aj retiazku.

Hoci sa kvôli svojim výčinom musel občas pobrať z bytu preč, mama ho vždy vzala na milosť. „Síce ma vyhodila, ale potom ma vzala späť,” povedal nám mladík po odvysielaní Extrémnych rodín. Bývali spolu aj v tejto dobe. A tak to bol práve Dodo, kto Martu našiel mŕtvu. Podľa informácií portálu noviny.sk ho počas noci zobudili susedia a vtedy Košičan zistil, že jeho rodička už nežije. Topky.sk sa spojili aj so samotným Lankom. „Je to pre mňa naozaj ťažké,” povedal nám Dodo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu