Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po bolestiach ďalší úder: Plačková sa trápi ako nikdy!

Vzťah Zuzany Plačkovej a Reného Strausza je vraj už minulosťou. Zobraziť galériu (8)
Vzťah Zuzany Plačkovej a Reného Strausza je vraj už minulosťou. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Lepí sa jej smola na päty! Playmate a zároveň súťažiaca jojkárskej reality šou Hotel Paradise Zuzana Plačková (21) má v týchto dňoch hlavu v smútku. Príčinou sú nielen bolesti spojené s minulotýždňovou operáciou pŕs, ale aj problémy s láskou. Blondínka sa totiž podľa našich informácií pred pár dňami rozišla so svojím snúbencom Reném Strauszom. Dvojica tento krok verejne odprezentovala aj na sociálnej sieti.

Smoliarka! Zuzana Plačková, ktorá pred týždňom podstúpila plastickú operáciu pŕs, v súčasnosti prechádza ťažkým obdobím. Práve kvôli silikónom ju totiž trápia neznesiteľné bolesti. Tie stále neustupujú, hoci už podľa predchádzajúcich skúseností mala byť fit. Zrejme by jej teraz najviac pomohlo, keby po jej boku stála milovaná osoba, ktorá by ju podporovala. Osud jej však nepraje.

Podľa našich informácii sa totiž blondínka a jej snúbenec René Strauzs pred pár dňami rozišli. Keď sme v súvislosti s krachom vzťahu oslovili playmate, odmietla to komentovať. „Prepáčte, ale k tomuto by som sa nerada vyjadrovala,“ vykrúcala sa z priamej odpovede modelka. Oslovili sme preto aj jej priateľa. Keď však zistil, kvôli čomu voláme, odbil nás so slovami, že zavolá neskôr. Následne zložil telefón a už sa neozval.

Zuzana si pritom už pred pár dňami zmenila na sociálnej sieti Facebook stav zo zasnúbená na nezadaná. Ako to však v súčasnosti medzi nimi je, ukáže zrejme iba čas. V každom prípade jej spomienka na Reného v podobe tetovania zostane naveky. 

V čase najväčšej lásky si Zuzana Plačková nechala na rebrá vytetovať meno svojho snúbenca. Po rozchode jej na Reného ostane spomienka do konca života.
Zobraziť galériu (8)
V čase najväčšej lásky si Zuzana Plačková nechala na rebrá vytetovať meno svojho snúbenca. Po rozchode jej na Reného ostane spomienka do konca života.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu