Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Plačkovej melóny nestačia: Pozrite, ako si Zuza vypcháva dudy!

Zuzana Plačková si musela k plnému dekoltu dopomôcť servítkami. Zobraziť galériu (12)
Zuzana Plačková si musela k plnému dekoltu dopomôcť servítkami.

BRATISLAVA – Veľké, a predsa malé! O playmate Zuzane Plačkovej (21) možno pokojne tvrdiť, že má jedny z najväčších vnád v našom šoubiznise. Nedávno sa však blonďavá prsaňa nasúkala do šiat, v ktorých sa aj jej silikónové melóny strácali. Ťažkú hlavu si ale z toho bývalá účastníčka jojkárskej šou Hotel Paradise vôbec nerobila. Na zväčšovanie ženských tvarov má totiž účinný, ale poriadne svojský recept.

Jedna lepšia ako druhá! Televízia Joj spúšťa už tento piatok špeciálne vydanie relácie Nákupné maniačky. V ňom si svoj vkus a zmysel pre módu preveria štyri známe dámy nášho šoubiznisu. Ako sa zdá, o zábavu nebude vôbec núdza. Tvorcovia totiž stavili na ženy, ktoré jednoducho nejde prehliadnuť. Podarenú zostavičku tvoria živelná Eva Máziková, trblietavá Sisa Lelkes-Sklovská, prostoreká Zuzana Plačková a pri týchto menách aj pomerne nevýrazná tanečnica Ivana Kičikoleva.

Súčasťou relácie býva tiež expedícia do šatníkov vybraných dám. Prominentné maniačky našli pri nakrúcaní skutočne zaujímavý kúsok v skrini Evy Mázikovej – farebný kroj, v ktorom sa pred kamerami predviedla nielen ona, ale aj Plačková. „Bolo mi jasné, že si ho vyskúša jedine Zuzka, lebo do toho je potrebné mať veľmi veľké prsia,“ povedala na margo toho energická speváčka.

Blondínkine silikónové prednosti však na tradičný odev nestačili. Ako sme sa totiž v súvislosti s tým dozvedeli, nosí sa pod ním špeciálna podprsenka, ktorú Máziková k dispozícii nemala. Playmate si tak musela k plnému dekoltu dopomôcť ešte servítkami. Jej „zlepšovák“ je ale v porovnaní s tým Eviným len akýmsi slabým odvarom. „Keď som točila film Pacho, hybský zbojník, tak bol režisér nadšený, že tam má mňa, lebo som taká správna žena. No aj mne ešte potom vypchávali prsia uterákmi,“ zaspomínala si na úsmevnú príhodu Máziková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu