Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plačková po operácii megasilikónov: Nečakané zdravotné komplikácie!

Zuzana Plačková trpí aj po týždni od plastickej operácie pŕs bolesťami. V minulosti už bola o takomto čase fit. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková trpí aj po týždni od plastickej operácie pŕs bolesťami. V minulosti už bola o takomto čase fit. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – S týmto nerátala! Playmate a zároveň účastníčka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Zuzana Plačková (21) je už týždeň majiteľkou najväčších pŕs na Slovensku a aj v Čechách. No po chirurgickom zákroku prišli nečakané komplikácie. Ani po siedmich dňoch sa nedokáže zbaviť neznesiteľných bolestí. Tie jej v prípade predchádzajúcich operácií pŕs už o takomto čase dávno ustúpili.

Prvý týždeň má za sebou! Zuzana Plačková absolvovala pred siedmymi dňami plastickú operáciu pŕs. Do hrude jej vložili 800 ml silikónu, ktorý jej zabezpečil titul najväčšej "prsatky" v celom slovenskom a českom šoubiznise. No po zákroku prišli nečakané komplikácie.

Ako nám sama blondínka prezradila, stále ju trápia neznesiteľné bolesti, s čím vôbec nerátala. „Už o týždeň mám prvé fotenie po operácii, no rezy ma ešte stále bolia. Pri predchádzajúcich dvoch zákrokoch som už po pár dňoch nič necítila. Najhoršie to je, keď vstávam z postele,“ povedala pre topky.sk Plačková.

Pre výraznejšie bolesti má však Zuzana vysvetlenie – môže za to iný postup operácie. „Keďže mi dali veľké silikóny, museli mi narezať sval a potom ho zašiť. Predtým mi ho nezašívali, no ak by to tentokrát neurobili, mohol by mi vyliezť silikón,“ vysvetlila nám playmate. Zároveň si však uvedomuje, že ak sa chce pýšiť najväčšími vnadami u nás, musí zatnúť zuby. „Pre krásu sa trpí,“ dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu