Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Radikálna zmena imidžu mamy Anky z Bučkovcov: Zo strapatej Kelne štýlová dáma!

Mamka Anka z Bučkovcov prešla pred kamerami výraznou zmenou imidžu. Zobraziť galériu (11)
Mamka Anka z Bučkovcov prešla pred kamerami výraznou zmenou imidžu.

SIHLA – Ako iná žena! Trvalá na hlave a červený odtieň vlasov už k mamke Anke z jojkárskych Bučkovcov neodmysliteľne patria. Nedávno však bol súčasťou jej hviezdneho pôsobenia na televíznych obrazovkách experiment spojený so zmenou imidžu. Dedinská gazdiná sa v rukách profesionálov rázom zmenila na šmrncovnú paničku. Čo poviete?

Wau! Takto zrejme reagovali s vypúleným očami všetci členovia svojrázneho klanu Bučkovcov, keď zbadali svoju mamu Anku s novým imidžom. Statkárku, ktorá je povestná svojou kelničkou (pozn.red. originálny stojan na štamprlíky, ktorým sa preslávila počas účinkovania v šou Farmár hľadá ženu), si totiž vzali do parády odborníci na ženskú krásu, ktorí z nej urobili skutočnú kočku. Kaderníčka zafarbila pani Bučkovej vlasy na tmavšie a vytvorila jej modernejší účes. Keď sa k tomu pridalo decentné líčenie a mladistvý outfit, farmárka vyzerala ako úplne iná žena.

Statkárku sme preto oslovili s otázkou, ako sa jej nový imidž pozdával. „To človeka úplne zmení, ak si ho vezmú do rúk profesionáli. Spočiatku sa mi to nepozdávalo, ale ubralo mi to hádam tak desať rokov. Je to pravda, že háby robia človeka,“ povedala pre topky.sk na margo premeny pani Bučková. Taktiež nám prezradila, že členovia rodiny mali problém, aby ju spoznali. „Všetci boli prekvapení. Keď som prišla domov, tak manžel už driemal. Myslel si, že som nejaká fanynka,“ vyrozprávala nám Anka so smiechom.

Keďže je však najznámejšia občianka Sihly predovšetkým ženou praktickou, neskôr sa vrátila k svojmu pôvodnému účesu. „Nezostala som pri tom. Pri mojej profesii sa človek musí často sprchovať a ja si tie vlasy neviem sama tak dobre upraviť ,“ uzavrela Bučková. Ako Ankinu premenu hodnotíte vy? Vyjadrite svoj názor v diskusii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu