Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ako tri hrozná: Pozrite, ako vyzerali bratia Bučkovci v mladosti!

Takto vyzerali bratia Bučkovci v detstve. Zľava Jano, Tomáš a Jožko. Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerali bratia Bučkovci v detstve. Zľava Jano, Tomáš a Jožko.

BRATISLAVA – Spomínali a smiali sa! V pondelkovej časti jojkárskej šou Bučkovci bude poriadne veselo. Svojrázna rodinka totiž vyhrabala zo svojho archívu fotografie z detstva a mladosti. Pri pohľade na ne sa hádam každému vyčarí úsmev na tvári. Mediálne známi bratia zo Sihly totiž vyzerali ako také trojičky.

Rovnaký účes aj črty tváre! Bučkovci nás vďaka účinkovaniu vo vlastnej reality šou presvedčili, že sú rodinou, ktorá drží pokope za každých okolností. Okrem manželov Janka a Anky je pomerne veľký priestor venovaný aj citovým záležitostiam ich troch synov. Priaznivci relácie si už zrejme stihli všimnúť, že povahovo sú súrodenci úplne odlišní. No ich fyzická podoba je priam zarážajúca.

Bučkovci sa pred jojkárskymi kamerami najnovšie pochválili svojimi archívnymi fotografiami. Mamka Anka sa pri pohľade na mladomanželské začiatky celkom rozcítila. Spomenula si totiž na peklo, ktoré jej zo života robila prísna svokra. O čosi milšie chvíle vyvolal pohľad na zábery malých synov. Z nich má mama Anka nepochybne veľkú radosť.

Azda najviac sa pri prezeraní fotografií zabávala jediná oficiálna nevesta rodiny Bučkovcov – Češka Klára. „Tak to je sila. Ty si bol aký škaredý!“ smiala sa mladá mamička, keď uvidela, ako jej manžel Jožko vyzeral v mladosti. Ešteže nakoniec vyrástol do krásy...

FOTO: Takto sa bratia Bučkovci v porovnaní s minulosťou zmenili. Zľava Jano, Tomáš a Jožo.
Zobraziť galériu (10)
FOTO: Takto sa bratia Bučkovci v porovnaní s minulosťou zmenili. Zľava Jano, Tomáš a Jožo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu