Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas Čvirikovej-Hriadelovej: Ukázala bradavku v priamom prenose!

Lenke Čvirikovej Hriadelovej vykukol počas priameho prenosu prsník. Zobraziť galériu (5)
Lenke Čvirikovej Hriadelovej vykukol počas priameho prenosu prsník.

BRATISLAVA - Ups! Lenka Čviriková-Hriadelová (39) sa v sobotu večer predviedla na obrazovkách verejnoprávnej televízie. Bohužiaľ pre ňu, podarilo sa jej nechcené odhalenie. Divákom totiž ukázala v priamom prenose svoju ženskosť. Počas príhovoru jej totiž zo šiat vytŕčala bradavka. Moderátori Matej Sajfa Cifra (33) a Adela Banášová (32) sa na tom po jej odchode z pódia výborne zabavili.

Na toto tak skoro nezabudne! Lenka Čviriková-Hriadelová si v sobotu večer nenechala ujsť galavečer vysielaný na verejnoprávnej RTVS. Počas toho, ako sa objavila na obraze, sa jej však podarilo nechcené odhalenie. Na pódiu totiž ukázala v priamom prenose bradavku.

Moderátorka si toto faux pas vôbec neuvedomila, celý čas si dekolt nenapravila. Neupozornili ju na tento trapas ani Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra. Tí si na nej zgustli až po tom, čo odišla z hľadiska. „Vy ste si to asi nevšimli, ale vyhodila pravý blinker,“ okomentoval jojkárkino nechcené odhalenie smerom k divákom rádiový spíker. Lenke sa tak podarilo niečo podobné ako pred pár rokmi speváčke Janet Jacskon, ktorá pobehovala počas svojho koncertu podobne „obnažená“. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu