Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Nahé telo vystavila do objektívu: Superstaristka skrývala sexi fotky!

Ladislava Maníčková vyzerá na fotkách naozaj zmyselne a sexi. Jej nahé telo zakrýva iba kus priesvitnej látky. Zobraziť galériu (5)
Ladislava Maníčková vyzerá na fotkách naozaj zmyselne a sexi. Jej nahé telo zakrýva iba kus priesvitnej látky. (Zdroj: Facebook)

KOŠICE – Odhodila zábrany aj oblečenie! Semifinalistka markizáckej šou SuperStar Ladislava Maníčková (21) pôsobí na prvý pohľad ako krehká blondínka. No stačí málo a z nevinného dievčatka sa razom stane sexi dračica. Dôkazom môžu byť aj jej odvážne fotky, ktoré sa nám podarilo získať. Speváčka si na nich zakrýva nahé telo iba kusom priesvitnej látky.

Zdanie často klame! Na prvý pohľad by mohla súťažiaca markizáckej šou SuperStar Ladislava Maníčková pôsobiť ako nesmelé, utiahnuté dievča. No v skutočnosti to tak vôbec nie je. Mladá 21- ročná speváčka totiž v minulosti nafotila sériu odvážnych fotografií, na ktorých je takmer nahá. Zakrýva ju iba zanedbateľný kus priesvitnej látky.

Od učiteľky spevu sme chceli vedieť, pri akej príležitosti snímky vznikli. „Fotky boli vytvorené ku skladbe Rieka, ktorú pre mňa napísal a zložil môj veľmi dobrý kamarát,“ povedala pre Topky. sk speváčka. „S fotografom sa poznám veľmi dlho, tak sme sa snažili vyrobiť pekný záber, ktorý by vyjadroval tú pieseň. Hanbila som sa, ale ten človek nič nevidel. Bola to veľmi citlivo urobená práca, takže som s tým nemala problém, dodala Maníčková.

Ako však sama blondínka prezradila, nič podobné už nechce zrealizovať. „Nikdy v živote by som nenafotila takéto fotky, išlo však o veľmi hlbokú emóciu, ktorú má pesnička vyjadrovať. Toto bola výnimočná príležitosť. Nemalo to byť v žiadnom prípade vulgárne a ani sexistické, uzavrela Lilly, pre ktorú sa účinkovanie v SuperStar po nedeli skončilo. Vypadla totiž počas prvého semifinálového kola. Viac čítajte TU!

Ladislava Maníčková v minulosti nafotila sériu sexi fotiek. Aj táto je jednou z nich.
Zobraziť galériu (5)
Ladislava Maníčková v minulosti nafotila sériu sexi fotiek. Aj táto je jednou z nich.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu