Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nahé FOTO rosničky: Pánečku, v Čechách majú riadne horúce Počasie!

Rosnička televízie Nova nafotila v minulosti poriadne horúce snímky. Zobraziť galériu (7)
Rosnička televízie Nova nafotila v minulosti poriadne horúce snímky.

PRAHA – Radosť pozerať! Česká televízna stanica Nova rozhodne vie, ako potešiť oko mužských divákov. Tí najnovšie nesledujú Počasie len kvôli tomu, aby vedeli, či bude slnečno. Obrovským lákadlom je aj čerstvá posila v podobe sexi rosničky Petry Svoboda (30), ktorá sa v minulosti nechala nafotiť pre pánsky magazín v Evinom rúchu.

Odhalila sa! Kým naše televízie pri hlásení počasia kladú dôraz na odborníkov, v susedných Čechách stavili skôr na krásu. Príkladom môže byť nová tvár televízie Nova Petra Svoboda, ktorá má sexepílu na rozdávanie. Nečudo, že aj pri zmienke o mínusových teplotách majú diváci často dôvod na úsmev. Šarmantná rosnička totiž nie je žiadna hanblivka a môže sa pýšiť dokonalými krivkami.

Kým s modelingom má Petra bohaté skúsenosti, pred televíznymi kamerami má rešpekt. „Moderovanie počasia nie je vôbec jednoduché. Rada by som si skúsila aj hranie, ale ako herečka sa určite nevidím. Moderovanie ma baví viac,“ poznamenala pre portál tn.cz šarmantná blondínka.

Svobodová sa v minulosti dokonca nechala zvečniť úplne nahá. Jej telom sa mohli v roku 2008 pokochať čitatelia pánskeho magazínu Playboy. O dva roky neskôr si fotenie šteklivých záberov zopakovala. No v súčasnosti by sa už na podobnú zákazku nahovoriť nenechala. „Jedine vtedy, ak by som bola oblečená,“ uzavrela pikantnú tému mamina dvojročnej dcérky Ráchel. To je škoda, čo poviete?!

Rosnička Petra Svoboda má v archíve aj takéto pikantné fotografie.
Zobraziť galériu (7)
Rosnička Petra Svoboda má v archíve aj takéto pikantné fotografie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu